Novi spiskovi u Ivanjici - ko je bio na protestu !(VIDEO)

 

ProtestiProtest "Stop krvavim košuljama" održan je u subotu u Beogradu, a učesnici su protestnu šetnju centrom grada završili na Trgu Republike uz poruku "Krenulo je, Srbijo".Protest opozicije, koji je najavljen kao građanska protestna šetnja protiv nasilja, počeo je oko 18 sati okupljanjem na platou ispred Filozofskog fakulteta u Beogradu.

Šetnja, koja je prema planovima trebalo da se završi kod Skupštine Srbije, produžena je, a kolona je odatle nastavila ka Takovskoj i zgradi RTS, a zatim Svetogorskom ulicom nazad ka centru grada i Trgu Republike.

Na čelu kolone istaknut je transparent sa natpisom "Stop krvavim košuljama", u prvim redovima bili su lideri opozicije, a među okupljenima i brojne javne ličnosti.

Učesnici protesta su uzvikivali "Ua", "Izlazite napolje", a nosili su transparente sa natpisima "Štanglom u reforme", "Svom snagom u glavu", "Otvorite medije, ne glave opozicije", "Uvek pištaljka, nikad više puška".

U protestima pod parolom "Stop krvavim košuljama" učestvovali su predstavnici Saveza za Srbiju (SZS), ali su ih predvodile javne ličnosti - glumci Mirjana Karanović i Branislav Trifunović, kao i košarkaški trener Duško Vujošević.

I  nekoliko desetina građana Ivanjice učestvovalo je na ovom skupu i dalo svoj doprinos kako bi skrenuli pažnju i na katastrofalno stanje u ivanjičkoj opštini. Njihova imena nećemo navoditi jer “Skole” već odavno pravi neke spiskove na osnovu naših izveštaja(javljaju demokrate).

Protesti su završeni uz poruke okupljenima da je Srbija danas pokazala da je šira i jača od neke stranke i da nije poklekla.


View on YouTube

Pin It

Komentari  

0 # SOFIJA ROSA 21-01-2019 02:26
Ja sam gospodica SOFIJA ROSA. Iz Zagreba u Hrvatskoj želim dati pouzdano svjedocanstvo o tome kako sam dobila kredit preko gospode Vladimire Financijskiinvestitor. Dobio sam zajam od 50000 €. NAPOMENA: Ako je netko zainteresiran za dobivanje kredita, molimo Vas da ga kontaktirate VIA EMAIL:
Odgovori | Odgovori uz citat | Citat
+1 # 2Djoksi 11-12-2018 10:10
Namoj Djoksi, nemoj više ispravljati krive Drine doći ćemo do istine.
Svaki novi izazov na temu - KAKO JE BILO I ŠTO JE BILO, JE ZA OVAJ GRAD I NJEGOVU PROŠLOST PORAŽAVAJUĆE.
Gašenjem društvenih preduzeća 12 hiljada ljudi ostaje bez hleba. Naređenje petog oktobra, koje je stiglo od svetskih vladara iz senke je imalo nameru da gašenjem firmi eliminiše najopasniji faktor, radničku klasu, u pobunjenoj Srbiji. Ostvaren je pakleni plan, više nema radničke klase i više nema pravih pobuna. Zapad efikasno rešio problem sa pobunama radnika. Doro je Staljin goborio: " Eliminišeš čoveka rešen je problem"!
Sve je prekrio pepeo, ruzmarin i šaš :-x
Odgovori | Odgovori uz citat | Citat
0 # Srki 10-12-2018 12:52
recite Skolu da ću mu ja dati spisak ako ga baš zanima. Šta spisak sve po spisku...
Odgovori | Odgovori uz citat | Citat
+1 # Krenulo je Srbijo 10-12-2018 11:03
:D Ne-do-Bog da nam krene sa ovakvima.Ono što je narodu trebalo juče poručiti je:Da se konfiskuje sva imovina stečena od Miloševića da juče". Uprkos tome što su više od 20 puta u poslednjih 17 godina sve bivše i ova sadašnja Vlada najavljivale usvajanje zakona kojim bi se ispitalo poreklo imovine, Srbija je daleko od toga da ga dobije. Šestog oktobra se nije desila lustracija.Rumunija je odmah pri padu Čaušeskua lustrilala sve političara. Sećate se kadrova iz društvenih firmi, koi su dolaskom sa diplomom eko. tehno, nig, pravnik i ostalih posedali na udobne fotelje i za par godina dobili od komunista sve benefite i stanove kredite a da nisu ni dinara privredili. Uništili firme i posle petog oktobra prešli kao nezamenljivi kadrovi na nove funkcije. Jer su pučisti bili nepismeni. Niko od njih nije imao fakultet. E zato danas imamo haos u zemlji i istu politiku.Izgleda da ovi naši opozicionari žive u nekom svom virtuelnom svetu, bez ikakve dodirne tačke sa običnim narodom
Odgovori | Odgovori uz citat | Citat
+1 # Djoksi 10-12-2018 12:27
Ma nemoj? Pa i obican narod ima imovinu sumnjivog porekla, a ne samo politicari. Odakle pojedinima da kupuju kule i gradove, a pri tom pasce nije imalo svojevremeno za sta da ih ujede? Nije to virutelan svet, to je nesto sto je realno. mada se slazem da je lustracija neophodna.
Odgovori | Odgovori uz citat | Citat
-1 # Pismo o nameri 10-12-2018 13:41
# Djoksi 10-12-2018 12:27
"Pa i obican narod ima imovinu sumnjivog porekla, a ne samo politicari" Ako i običan narod ima imovinu sumnjivog porekla, to je zato što su demokrate uništile, službu platnog prometa SDK, kojoj nije ni jedan dinar mogao da promakne bez znanja gde je on završio.
Ovde je rač o pravnom pitanju i sreispitivanja porekla imovine za sva lica.
Znači,govoris o političkom problemu a ne o zakonskom rešenju, koje treba da se uokviri u primenljivu i funkcionalnu normu.
Odgovori | Odgovori uz citat | Citat
0 # Djoksi 10-12-2018 20:04
E ne lupaj! Nisu demokrate vec Dinkic! Ne zaboravu da G17 + od samog pocetka je drzao finansije! Hajde cinjenice da govorimo.
Odgovori | Odgovori uz citat | Citat
0 # Svedok 11-12-2018 08:03
Citat Djoksi:
E ne lupaj! Nisu demokrate vec Dinkic! Ne zaboravu da G17 + od samog pocetka je drzao finansije! Hajde cinjenice da govorimo.

Samo krato onošto ste vi uradili ovom narodu gore je od Kosovskog Boja. Uništena real ekonomija.Đinđić potura asistenta neukog Dinkića da vodi Finansije. Pa to ne može danas da rade ni svetski eksperti. Glavnu ste vi demokrate imali reč. Na sastanku dosa u Ivanjici presedavao lokalni funksioner demokrata i pozvao sve stranke da se objedine. Bilo je reči kako posle preizimanja vlasti. Od prisutnih ustaje gospodin i pita presedavajućeg kako preuzeti vlast u opštini kad mi nemamo obučene kadrove za to. Presdavajući povišenim tonom mu reče."To više nikad da nisi pitao". Zapitani se zbuni okrete i primeti da svi učesnici ćute ko zalivani. Uze kapu i kišobran i reče: "Meni nije mesto ovde sa ovakvima". I bi tako, zapiteni intelektuelac presta zauvek da se bavi politikom.Danas o toj glposti mnogi ćute. E zato smo došli dovde.
Odgovori | Odgovori uz citat | Citat
0 # mileva 12-12-2018 16:11
E zato ovi danasnji to popravljaju sa visokoobrazovanim kadrovima punih i prepunih iskustva
Odgovori | Odgovori uz citat | Citat
0 # Svedok 13-12-2018 06:34
Citat mileva:
E zato ovi danasnji to popravljaju sa visokoobrazovanim kadrovima punih i prepunih iskustva

E drga naša, simpatična, milevice.
Narodna poslovica kaže.
Što se grbo rodi, vreme ne ispravi.
Odgovori | Odgovori uz citat | Citat

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osveži

PREMIER

 

Premier baner IR

MATIS

GIF 300X125

IVANJICA INFO

  • Media Shop
  • Media Shop
  • Media Shop
  • image
  • image
  • image
  • image

DUO NENI

DUO NENI 1

Poslednji komentari

Free Joomla! templates by AgeThemes