Da Guča radi 365 dana i da zaposleni ne strahuju za život

savez

У препуној сали Дома културе у Гучи одржана је завршна конвенција Савеза за Србију “Савез за Драгачево – Милан Радичевић”. На конвенцији су говорили кандидати за одборнике Савеза за Драгачево, као и лидери Савеза за Србију.

 

savez1

Носилац листе Савеза за Драгачево Милан Радичевић изјавио је да му је срце пуно баш као и сала Дома културе у Гучи и захвалио се свима који се нису уплашили да дођу и присуствују конвенцији. Посебно се захвалио кандидатима за одборнике након чега су они уз громогласан аплауз стали на бини иза њега.

“Ми смо се кандидовали јер желимо исто што и сви ви у овој сали и сви људи у Лучанима. Желимо да општина откупљује напуштена сеоска донаћинства и додељује младима за започињање производње. Желимо да субвенционишемо ПДВ за куповину опреме за пољопривреду и садног материјала. Да деца из сиромашнијих породица имају бесплатне уџбенике, а свако друго дете бесплатан вртић. Да повећамо накнаду за рађање деце. Обећавамо вам да ће то бити прве мере које ћу сповести.” – рекао је Радичевић и додао да је након ове конвенције потребан још један заједнички корак, а то је да сви изађу на изборе 16 . децембра и заокруже број 4.

Један од оснивача Савеза за Србију Драган Ђилас захвалио се супрузи Милана Радичевић што подржава свој супруга и нагласио да без жена нема промена у Србији.

“Кад сам био у Гучи први пут, мало смо људи срели, а Србији је потребно да Гучи живи 365 дана годишње, а не само 7 дана. Овде су потребни људи који ће зауставити продају наменске индустрије, да не би доживела судбину ПКБ. Дајте да уложимо у ту компанију, дајте да имају велике плате, а не да се крсте када долазе на посао, страхујући да ли ће изаћи живи.” – рекао је Ђилас.

Предсеник Двери Бошко Обрадовић подсетио је све да се налазе у крају који је највише дао јунака у Великом рату.

“Ми смо овде дошли да покажемо да смо и ми као они слободни људи, и да баш као и они у Горачићкој буни не дамо општински печат и да Александар Вучић неће бити председник општине.” – рекао је Обрадовић.

Милослав Алексић, потпредсеник Народне странке поздравио је храбре људе,опдборничке кандидате, којима се захвалио што неће да ћуте и нагласио да оно што се пре неки дан догодило у Београду, настављамо  у Драгачеву и да ће промене кренути из Драгачева.

Председник Покрета за преокрет, Јанко Веселиновић рекао је да ових дана, када је обишао Драгачево, није видео горе путеве. Нагласио је да је потребно сачувати сваки глас и да им се не сме дозволити да власт покраде изборе.

Председник Удружених синдиката Србије “Слога” Жељко Веселиновићупитао је да ли су силеџије људи из Савеза или они који туку по улицама и који врше покушај убиства опозиционог лидера. Он сматра да се у Лучанима бије битка не само за Лучане, већ за целу Србију.

Предсеник Демократске странке Зоран Лутовац нагласио је да РТС није желео да покаже колико људи је желело да каже доста овом режиму на протесту у Београду.

“Једна од промена јесте промена изборног система, где ће се кандидовати поштени људи у локалу, а не да један човек буде кандидат за свако место у Србији” – казао је Лутовац.

Председник Здраве Србије Милан Стаматовић рекао је да Савез за Драчево има добре кандидате за одборнике и да је потребно само да се пренесе пелцер из Чајетине.

Кандидат за одборника Савеза за Драгачево Мирјана Стевановићупозорила је да власт није имала никаква разумевања за амандмане одборника опозиције у прошлом сазиву. Она је обећала да ће се повећати накнаде за децу и да ће свако друго дете из породице имати бесплатан вртић. “То нису бајке, већ оствариве ствари.” – казала је она.

Кандидат за одборника Раде Драговић рекао је да он као пољопривредни произвођач зна колико је неопходно помоћи пољопривредницима и да ће се због тога Савез за Драгачево одредити мере које ће изаћи у сусрет пољопривредицима и да су кандидати за одборнике гатант да ће се те мере спровести.

OzonPres,FOTO: BUS plus produkcija
View on YouTube

Pin It

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osveži

PREMIER

 

Premier baner IR

MATIS

GIF 300X125

IVANJICA INFO

  • Media Shop
  • Media Shop
  • Media Shop
  • image
  • image
  • image
  • image

DUO NENI

DUO NENI 1

Poslednji komentari

Free Joomla! templates by AgeThemes