САВЕТ ЗА ПОЉОПРИВРЕДУ: ДА ЛИ МИНИСТАР НЕДИМОВИЋ ЛИЧНО УЧЕСТВУЈЕ У КОРУПЦИЈИ У РЕСОРНОМ МИНИСТАРСТВУ?

Radovic Nedimovic

Саопштење Савета за пољопривреду Српског покрета Двери поводом беспризорног и свакодневног покушаја режима да што мање грађана дође на велики свеопшти народни протест који је заказан за суботу 13. априла у 15 часова испред Скупштине Републике Србије

Посебно вербално, ментално и медијско насиље режим покушава да изврши над незадовољним пољопривредним произвођачима, а посебно произвођачима малина. У овој својој мисији употребили су све своје капацитете, а посебно све режимске медије, како електронске, тако и писане, државне службенике, чиновнике и врбоване представнике удружења малинара.

 

 Сматрамо да по овом озбиљном питању представници режима се свакодневно, бесомучно оглашавају, у суштини ту су да створе привид и опсену да је дошло до некаквог решења, што би за последицу  требало да има анестезирање и умирење незадовољних малинара. Такође, сматрамо да министар Недимовић и наводни представник Асоцијације малинара, Добривоје Радовић, су људи без кредибилитета, ауторитета и легитимитета да било шта на ову тему одлучују и спроводе.

Уместо што замајавају и манипулишу незадовољним пољопривредним произвођачима, сматрамо да би министар Недимовић требало да одговори на нека од следећих питања:

 1. Да ли је упознат и да ли лично учествује у криминалу и корупцији у Управи за аграрна плаћања свог ресорног министарства?
 2. Да ли је министар Недимовић један од агената страног интереса када је у питању генетски модификована храна и какве су његове везе са Монсантом и Бајером?
 3. Колики је његов удео у дилу са Арапима?
 4. Хоће ли режимске репресивне службе подједнако контролисати стране хладњачаре и Драгана Ј. Вучићевића, као што ће то радити у случају антирежимских откупљивача и хладњачара?

А за Добривоја Радовића сматрамо да би био одлична тема једне озбиљне истраге, а не неко ко предводи и преговара у име малинара Србије. И за њега такође имамо пар питања:

 1. Како је могуће да за свега пар година хладњача којом је он руководио, која је коштала око милион евра и плаћена новцем пореских обвезника ове државе, оде у стечај са огромним дуговима, а притом за све то нико не одговара?
 2. Колико је новца удружење „Малинар“ из Прилика, где је Добривоје Радовић повезано лице, добило у задњих пар година из буџета локалне самоуправе општине Ивањица?
 3. Да ли је Добривоје Радовић врбован заједно са Драгишом Терзићем из Ариља од стране политичке мафије ове земље да свесно обесмишљава борбу за цену малине?
 4. Да ли је случајно да уочи сваког протеста незадовољних произвођача малина баш он, Добривоје Радовић, води преговоре у име свих произвођача малина са Владом Републике Србије?
 5. Где је завршио новац од више хиљада људи од којих је тражено да плате по 400 динара за наводни захтев за донацију минералног ђубрива?

Нама у Српском покрету Двери је потпуно јасно да Александру Вучићу и актуелном режиму нису потребни јаки и економски независни пољопривредни произвођачи већ српски сељаци као јефтина радна снага коју Александар Вучић свакодневно нуди као робље својим страним пријатељима што за последицу има лично и режимско богаћење, а са друге стране потпуно урушавање српског села.

Савет за пољопривреду Српског покрета Двери

Pin It
Komentari  
-5 # Dveri su bruka 15-04-2019 17:14
Ako ima nešto kao fenom političkog i malograđanskog kičerajskog zaglupljivanja naroda su pokret Dveri. To je asocijativna simetrija na srpski način Al Kaide ili ti u prevodu Temelji.
Ovde se misli samo na pojmovno političku smisao samog religioznog naziva stranke.
Evo i zašto.
U samom nazivu DVERI prisutan je dubok religiozni pojam Rajskih vrata kroz koja prolaze dobri hrišćani posle smrti.
U političkom životi stranke Dveri hrišćanskog nema. Oni ne poštuju ni ovozemaljske zakone a kamoli nebeske.
Molim vas - Dveri - kao hršćanski pojam je u ovom slučaju zloipotrebljen i političke svrhe i to nas pravoslavce diboko vređa.
Dverjani sve vam je dozvoljno ali vam nije sve od koristi. Vi brukate Svetog Savu, Svetog Nikolaja, Svetog Justina i blagopočivšeg Patrijarha Pavla nije dobro za vas, za narod i za našu budućnost.
Amin
Odgovori | Odgovori uz citat | Citat
-2 # Dveri su bruka 17-04-2019 14:26
Broj minisa je mera gluposti i seljačke zatucanosti.
U stavri ovo ja Sari Vlah, koji je Cvijić i svom popisu stanovništva 1876 naveo kao Vlahe stočare. Svijić ih rsti ih kao pagane , znači nekultivisane hrišćane. To su kaže Cvijić neoromanska plemena koja žive po zabitim planinama, Javora , Golije, Mičnja, Čemerna, Trogleva,Rogozne, Zlatara.Nemanja ih navodi u svojim spisima kao plemena koja gaje stoki i snabdevaju njegove dvore jagnjetinim i Govedinom. Kasnije su se opredelili na kućnju zamljoradnji
E moja Ivanjice teška mučenice. Od tebe nikad ništa. Ono mladeži što je origladalo i prirodno bistro ode.
Odgovori | Odgovori uz citat | Citat
+5 # Miloje Savić 15-04-2019 16:04
A jel ti Mile imas prezime da vidimo ko si ti,a sto se tice pitanja za Dobrivoja mozda ti znas odgovor na neko ili te poslao Milić Šulubura da branis ono sto se ne moze odbraniti ni sakriti.
Odgovori | Odgovori uz citat | Citat
-4 # Mile 15-04-2019 09:50
Е ови из двери све стручњак до стручњака, а све без имена и презимена. представите се господо па онда вређајте и прозивајте неког. Или бар кажите како би сте ви решили стање у малинарству, а да не зовете на протесте, јер то је јдино што знате или незнате да радите. изгледа да вам понестаје лјуди на протестима, па би сте сада да лупетањима обманете намучене малинаре и придобијете их за протесте којима бисте да рушите власт, а после ко вас шиша. Нисмо толико глупи да наседамо на ваше провокације, изволите решите ви стање ако сте толико способни, бићемо вам захвални, а не да нападате друге и тиме мислите да сте нешто решили.
Odgovori | Odgovori uz citat | Citat
Dodaj komentar


RADIO STANICE SRBIJA

IR radio SLUSAJ RADIO

MATIS

IVANJICA INFO

 • Media Shop
 • Media Shop
 • Media Shop
 • image
 • image
 • image
 • image

DUO NENI

DUO NENI 1

Poslednji komentari

Free Joomla! templates by AgeThemes