Obaveštenje - #1od5miliona Ivanjica

Štampa

1od5 IVANJICA

Posle 6 meseci šetnji, protesti #1od5miliona su odneli mnoge pobede. Uspeli smo da smenimo Jutku, Simonovića, Babića, spasimo uhapšenu decu, zaustavimo izgradnju gondole, nateramo bahatu vlast da više pazi šta radi, izborimo se da i RTS počne da priča o nama, pošaljemo poruku slobode i u najizolovanije krajeve Srbije, skrenemo pažnju međunarodne zajednice, nateramo Vučića da plače u Nišu, ali i da se dokazuje na svojim plaćenim mitinzima.

 

Uspeli smo da razbijemo strah i da svi zajedno probudimo uspavanu i izmaltretiranu Srbiju. Zajedno smo šetali u preko 100 gradova Srbije i dijaspore! Ali nismo završili, tek smo krenuli. Svi zajedno bili smo deo najvećih protesta u Srbiji od 5. oktobra, zajedno smo se smrzavali, kisnuli i zajedno brinuli jedni o drugima. Sada vas pozivamo da nam se pridružite 8. juna, na šestomesečnoj godišnjici od prvog protesta, da u našem gradu pokažemo da mi nismo kukavice, da nas nije strah i da Vučiću dolazi kraj! 
Naša snaga jeste u tome što se među nama nalaze i stranačke, ali i vanstranačke ličnosti, ljudi koji su orijentisani i levo i desno. Za ovih 6 meseci obuhvatili smo probleme svih svera društva i sve slojeve društva. Izađite 8. juna, pokažite da smo odlučni i da nismo odustali. Naša borba nije samo na ulici, ali ćemo podsetiti Vučića da se ne plašimo.

U subotu 8. juna, u 18 časova, cela Srbija šeta u preko 100 gradova, jednim korakom i sa jednom željom. 
Šetajmo i mi dragi IVANJIČANI.

ISTO MESTO, IVANJICA CENTAR GRADA , 
SUBOTA 8.JUN, 18 ČASOVA
OKUPIMO SE U ŠTO VEĆEM BROJU!
BEZ STRAHA , BEZ IZGOVORA

U Ivanjici,
01.06.2019.
#1od5miliona