Nevreme u zapadnoj Srbiji – padale ledenice

Grad dragacevo

Jako nevreme praćeno gradom zahvatilo je nešto posle 16 časova Dragačevo i Guču, kao i požeški i ariljski kraj, javljaju dopisnici RTS-a.

Град

Lučani

Nezapamćeno nevreme pogodilo je danas Drgačevo i Guču i nanelo ogromnu štetu na objektima i usevima.

„Bukvalno su padale ledenice. Velika je šteta na kućama i za poljoprivredu“, rekao je za RTS Zoran Vučićević iz Štaba za vanredne situacije opštine Lučani.

grad 

Požega

Protivgradni strelci su dejstvovali, ali nisu uspeli da razbiju gradonosni oblak.  

Nevreme je nešto posle 16 časova zahvatilo i ariljski i požeški kraj.  Najveću štetu pretrpelo je selo Virovo u ariljskom kraju, gde je padao grad veličine teniske loptice. 

Dopisnik RTS-a javlja da je oluja odnela crepove sa kuća i da su na automobilima polupana stakla.  

Nevreme je nanelo i štetu na poljoprivrednim kulturama i na plastenicima.

Лис Драгачево 

Lučani

Nevreme, praćeno olujnim vetrom zhvatilo je po podne i Kraljevo.  

Republički hidrometeorološki zavod upozorio je da se posle podne i uveče u severozapadnim, zapadnim i jugozapadnim krajevima, a tokom noći i u subotu i u ostalim delovima zemlje, očekuju obilni pljuskovi sa grmljavinom, koji će ponegde biti praćeni gradom i olujnim vetrom.

rts

Pin It
Komentari  
+1 # Ево решења 05-08-2019 11:52
На пример, ако многи власници паса и мачака живе у близини малих продавница, понудите муштеријама са четвороножцима испред продавнице посуду са водом и корицу хлеба, наравно и стубић за припињање повезца за љубимца. Док газда или газдарица купују намирнице малени љупки Ханс се игра у делу за љубимце. И сви задовољни. То је искуство нашег пријатеља Бобија из Гетингена.
Odgovori | Odgovori uz citat | Citat
0 # Bebe i kučad 04-08-2019 08:52
Svedok jutros svedoči ovo:Priča žena kako otide da kupi namirnice u malu i lepo snabdevenu prodavnicu.Dok je ljubazna prodavačica usluživala uđe gospođa sa kučetom u radnju. Žena je upita - zašto ulazi sa kučetom u prodvnicu gde se prodaje hrana.Gospođa odgovori - pa šta fali čisto je.U međivremenu ulazi i treća osoba mlada mama da kupi sok za svoju bebu.Pošto prostor isuviše skučen i mama se približi kučetu više nego što kuče toleriše, ono zalaja. Mama se štrecnu i priupita gospođu - zašto kuče nije ostavila vani jer je prostor mali za sve. Gospođa odgovori - da ne može jer nema ko da ga pričuva vani. Mama će na to - lepo bogami,ja moje dete u kolicima ostavih ispred radnje a vi vaše kuče u radnju.Ispada da vi više brinete o svom ljubimcu nego je o svom detetu. Gospođa će na tro, srdito, pa gospođo, ko vam je kriv kad ne umete da brinete o svom detetu. Svi zaćutaše.Čudna vremena još čudniji ljudi.Došlo vreme da kuče zauzme počasno mesto u životu ljudi koji su se otuđili.
Odgovori | Odgovori uz citat | Citat
Dodaj komentar


RADIO STANICE SRBIJA

IR radio SLUSAJ RADIO

MATIS

IVANJICA INFO

  • Media Shop
  • Media Shop
  • Media Shop
  • image
  • image
  • image
  • image

DUO NENI

DUO NENI 1

Poslednji komentari

Free Joomla! templates by AgeThemes