СВЕЧАНО ОТВОРЕНА РЕНОВИРАНА ДВОРАНА „СПОРТСКОГ ЦЕНТРА ЧАЈЕТИНА“(ВИДЕО)

IMG 20191108 084307

Свечаном церемонијом званично је отворена реновирана дворана „Спортског центра Чајетина“. Медијима,спортској јавности и житељима општине представљено је ново рухо хале која је, како је речено на церемонији, званично уступљена на коришћење мештанима Чајетине.

После процеса обнове, у који је уложено 132 милиона динара, дворана је добила потпуно нови ентеријер, са још једном трибином, тако да укупни капацитет сада износи око 1000 места. Отварање је са трибина испратио велики број посетилаца, а на терену су били првотимци и млађе селекције локалних спортских колектива. Водитељ програма био је спортски коментатор РТС-а, Слободан Шаренац.

После ватромета, који је био увод у пресецање врпце од стране директора „Спортског центра Чајетина“, Николе Смиљанића и председника Општине, Милана Стаматовића, уследило је интонирање химне Србије и кратко подсећање на почетке овог објекта, тј. на тренутке и људе који су половином осамдесетих година прошлог века омогућили да Чајетина добије спортску дворану. У име домаћина, уручене су захвалнице  заслужним појединцима и установама (Општина Чајетина, КЈП Златибор, ЈКП Водовод, МЦС Систем Пожега, Архимис ДОО Ужице, Зоран Павловић, Драгољуб Новаковић, Вукоица Кезић, КК Златибор, ОК Златибор, СПЦ Спенс Нови Сад, Асоцијација спортских центара Србије).

После 35 година Чајетина је добила модерну спортску дворану. Хвала спортистима, који су нас на ово „натерали“ својим резултатима, хвала и пристутној деци, којој можемо пружити ово и тако их склонити са улице и да ова дворана свима нама буде на част и понос, као и резултати који ће се овде остваривати. Надам се да ће ова, како је Драган Пејић написао, „неосвојива тврђава“, бити и даље таква за противничке тимове који дођу у Чајетину. Велики је посао иза нас, кроз три фазе радова успели смо да продужимо халу, повећали капацитет и висину дворане… Дали смо све од себе да реализујемо овај посао. Није било нимало лако, захвалио бих се свима, пре свега мојим сарадницима и Општини, која је имала разумевања и слуха за потребе спортиста и младих – рекао је директор „Спортског центра Чајетина“, Никола Смиљанић.

Уз директора СЦ Чајетина и председника Општине, присутне је поздравио председник УО Асоцијације спортских центара Србије, Дејан Џикић, а отварање дворане на свој начин је поздравио и песник, Љубивоје Ршумовић.

Програм је окончан наступом КУД Златибор и аниматорске групе. Непуних 24 часа по отварању, дворана ће бити домаћин и прве такмичарске утакмице, у којој ће кошаркаши Златибора играти против земунске Младости, док ће дан касније на истом месту одбојкашице Златибора дочекати Ваљево.


View on YouTube

Pin It
Komentari  
0 # Politički kurs savet 08-11-2019 08:25
Čemu služi vlast? Ako želite da osvojite vlast, računajte da će i vlast da osvoji vas. Zato, ako i kad osvojite vlast, nastojte da osvojite slobodu; ali ne za sebe nego za sve ostale osim sebe. Biti na vlasti ne znači biti slobodan; to znači dati slobodu drugima. Biti na vlasti, to samo i jedino znači preuzeti odgovornost za slobodu drugih. Među pravim pitanjima najpre dolazi ovo, kakav je kvalitet svesti građana koja zastupa moja stranka? Sta je interes mojih glasača? Malo je odgovornih na vlasti. Nema druge dobre politike nego politike odgovornosti. A odgovornost znači da se brinete o slobodi ostalih i znači, ništa manje, da postavljate prava pitanja i da tražite istinske odgovore. Pitajte važnije stvari, odnosno ispitajte koje su sve socijalne, ekonomske, životne vrednosti –kojima ljudi upravljaju svoje nade i želje, potrebe i očekivanja. Idite okolo i pričajte s ljudima, pitajte ih koje realne dnevne i sedmične probleme imaju. Ne o čemu maštaju nego od čega žive.
Odgovori | Odgovori uz citat | Citat
Dodaj komentar


RADIO STANICE SRBIJA

IR radio SLUSAJ RADIO

MATIS

IVANJICA INFO

  • Media Shop
  • Media Shop
  • Media Shop
  • image
  • image
  • image
  • image

DUO NENI

DUO NENI 1

Poslednji komentari

Free Joomla! templates by AgeThemes