Saopštenje SNS: Zabrinuti svi iskreni patrioti

Štampa

vucic1

На вест да је председник Србије и лидер СНС-а, Александар Вучић, хоспитализован на ВМА у Београду, градски и општински одбори СНС-а реаговали су следећим саопштењем:

 

Свакодневна, беспоштедна борба за успешнију, лепшу, напреднију и у сваком погледу бољу Србију оставила је трага и на тако јаком човеку какав је наш председник Александар Вучић. Захваљујући његовом раду, ангажовању и пожртвованости за релативно кратко време су спроведене фундаменталне реформе у готово свим областима, што је допринело да се у драстичној мери смањи број незапослених, повећају плате и пензије, подигне БДП, привуку милијарде евра директних страних инвестиција, изграде грандиозни инфраструктурни објекти, покрене озбиљан привредни замајац, унапреди живот у нашој земљи у сваком погледу. Сви напредњаци се често и сами питају од каквог је материјала саздан човек који је на своја плећа прихватио решавање небројених проблема који оптеређују наш народ, а заслуге за постигнуте успехе у њиховом решавању радо дели са својим сарадницима.

Све искрене патриоте у Србији, без обзира којој политичкој опцији припадају, забринула је вест да је председник Вучић примљен на ВМА због кардио – васкуларних проблема, уз жељу и наду да ће се његово здравствено стање што пре стабилизовати и да ће се врло брзо поново вратити на посао, како би наставио да од наше лепе домовине ствара у сваком погледу боље место за живот.

Жељама за брз опоравак и наставак започетог посла придружују се сви чланови Градског одбора Српске напредне странке Чачак.