Četiri poslanička kandidata iz Čačka na listi SNS

maksimovicČačanski naprednjaci na parlamentarnim izborima imaće četiri poslanička kandidata, rekao je zamenik Izbornog štaba Aleksandar Maksimović. Pored Milice Dačić i Marka Parezanovića, na listi su se našli i Biljana Jakovljević i Dušan Radojević.

 

— SNS je napravila odborničku listu ali još nismo napravili redosled. Dobili smo preporuku iz vrha stranke da ponudimo koalicionu saradnju svim strankama sa kojima smo imali dobru saradnju. Pored SNS koja će biti stožer koalicije, na listi će se naći Parzija ujedinjenih penzionera Srbije, Pokret socijalista, Socijaldemokratska partija Srbije, Pokret snaga Srbije BK, Srpka narodna partija Nenada Popovića i SPO. Pored ovih koalicionih partnera na listi će se naći jedan broj uglednih Čačana — rekao je Maksimović na TV Lav.

Gradski odbor Srpske napredne stranke (SNS) u Čačku utvrdio je listu od 75 kandidata za odbornike u lokalanom parlamentu, a na njoj su se između ostalih našli košarkaška legenda Radmilo Mišović, predsednik Karate saveza Srbije Slavoljub Piper, akademski slikar Boždar Plazinić i nekadašnji odbornik Dveri Dragan Štavljanin, saznaje agencija MNA.

Među prvima na listi pod nazivom “Aleksandar Vučić – Za našu decu”, su Milun Todorović, Igor Trifunović, Mirjana Đoković, Milan Bojović, Vladan Milić, Aleksandar Maksimović.

Na listi je 61 kandidat SNS, dok je preostalih 14 pripalo koalicionim partnerima Srpskom pokretu obnove, Partiji ujedinjenih penzionera Srbije, Pokretu snaga Srbije, Pokretu socijalista, Socijaldemokratskoj partiji Srbije i Srpskoj narodnoj partiji.

Izvor:OzonPres

Pin It
Dodaj komentar


PREMIER

 

Premier baner IR

MATIS

IVANJICA INFO

  • Media Shop
  • Media Shop
  • Media Shop
  • image
  • image
  • image
  • image

DUO NENI

DUO NENI 1

Poslednji komentari

Free Joomla! templates by AgeThemes