Gde će biti cisterne sa vodom

download 1Cisterne sa pijaćom vodom biće rasporedjene u ulici Miljka Savića, kod Doma kulture i kod Stilove kafane u Crnjevu.

Lokalna samouprava opštine Ivanjica je u saradnji sa fabrikom vode Golijska ledena obezbedila i palete sa balonima vode kojima će građani moći da se snabdeju sutra ujutru, u garaži JKP Ivanjica - kaže direktor JKP Ivanjica Vladimir Bojanović. On dodaje da će pomoć Ivanjici uputiti opština Čajetina. JKP Vodovod Zlatibor daće Ivanjici na raspolaganje cisternu za pijaću vodu, koju ćemo moći da koristimo narednih dana.- Rekao je Bojanović.

Sutra će u Ivanjicu stići još 5 cisterni koje će biti raspoređene širom opštine kako bi se građani  snabdevali vodomza piće.

Pin It
Komentari  
-9 # Pohvala Lok upravi 24-06-2020 17:18
Ajde da više ne kritikujemo. Kritikovati je lako, jer mi građani ne donosimo izvršne odluke.lako je nama samo gledati i mudrovati. Situacija je realno gledano tešeka. Međutim objektivno posmatrano ovde se ne može nešto mnogo uraditi, a da bude brzo i dobro. Ali evo iskrene pohvale, jer do sada preko 80% objavljnih kometara bile kritike lokalne uprave. Pohvaljujemo za pitku vodu i cisternama jer je ima dovoljno.2 - Delili ste građanime Golijsku balon od po 5l besplatno iako one i prodavnicama koštaju od 75 do 120. Svaki građanin je mogao da dobije po jedan. Obeležili ste šetalište pored obale Moravice u opasnoj zoni što je za pohvalu.
Ali evo ponavljmo apel od prošlog meseca koda smo proročki dobronamerno ukazivali da
obnovite javne česne od Ciganskog Mosta do Purića česme nih 12, ovog leta. Evo narod ipak uzima tu česmovaču makar za kupatilo. Te česme treba samo redovno održavati.Sve u svemu dobili ste prelaznu ocenu kod građana.
Pozdrav i napred - Građanski forum
Odgovori | Odgovori uz citat | Citat
+7 # Miki 25-06-2020 06:54
Koga da ne kritikujemo? Pa imali su od RHMZ upozorenje sedam dana pre da se spremaju velike padavine i šta su uradili? Zašto barem nisu narod upozorili da naprave zalihe vode. Nego su bili preokupirani namicanjem glasova na ovim kvazi izborima! Sad lepo gospodo mobilišite svo vaše članstvo, mnogo ga je i u komunalnom i popravite vodosnabdevanje!
Odgovori | Odgovori uz citat | Citat
-3 # Odgovor Mikiju 25-06-2020 08:04
Dobro, u principu si u pravu.Međutim demokratija podrazumeva i pozitivnu akciju građana pre dogođenog. Evo sad se upitajmo kad je javnost ili grupa građana reagovala na bilo koju nepravilnost ili očit propust lokalne samouprave.Odgovor je NIKAD. Naper se betonirao i očigledno estetsku upropastio zauvek.Izgradio se WC na obali ispod opštine, koji je danas ruglo grada i ni jena opoziciona stranka ili grupa građana nije javno postavila pitenja što se to radi i čemu će da služi Tako da je u Ivanjici politička građanska svest na izuzetno niskom nivou kao zajednice.Svao gleda svoja posla i da on lično vajdei.Tako će otprilike uvek biti, bez obzira ko bude na vlasti.Ovde ima odvažnih i marljivih ljui. Ali oni vide sav javašluk. I kad ih upitata zašto se ne uključe u javnu političku delatnost? Odgovor je ma pusti to kada se ne može ništa konstruktivno preduzeti i uraditi. Ovde će vlast pole izbora morati da uspostavi vezu sa žiteljima masta i zajedno rešavati probleme.
Odgovori | Odgovori uz citat | Citat
0 # Rale 26-06-2020 16:55
Kandiduj se ti, Presvetli Učitelju! Izađi pred nas neuke i prospi ogromnu mudrost koju nosiš u sebi. Onda donesi vodokotlić i operi svoje delanje, kukavni smaraču!
Odgovori | Odgovori uz citat | Citat
Dodaj komentar


RADIO STANICE SRBIJA

IR radio SLUSAJ RADIO

MATIS

544x260 Jun

MATIS

IVANJICA INFO

  • Media Shop
  • Media Shop
  • Media Shop
  • image
  • image
  • image
  • image

VRATIMO ZAGRLJAJ

Vratimo zagrljaj web baner 302x172

Poslednji komentari

Free Joomla! templates by AgeThemes