Katići Challenge Race 11. septembra u Katićima

Štampa

KaticiKatići Challenge Race koja će biti održana 11. septembra u Katićima kod Ivanjice jedna je od tri trke sa preprekama u okviru čelendž lige

koju je Savez za rekreaciju i fitnes Srbije organizovao sa željom da razvija trčanje kroz jedan novi koncept. U prelepom krajoliku ivanjičkog okruga, na obroncima planine Mučanj, učesnici će testirati svoju trkačku kondiciju na 1000m nadmorske visine.Start trka Katići challenge race 2021. od 6 km i 12 km počeće u 11časova, dok je start dečije trke predviđen za 10 sati.Podela startnih paketa biće održana 10. septembra u Hotelu "Katići". Startni paket sadrži: torbicu, majicu, startni broj i čip, medalju, okrepu tokom trke, vaučer za hranu i piće nakon trke, kao i poklone partnera trke i sponzora SRFS. Osim startnih paketa, svi učesnici dobijaju i elektronske sertifikate, video zapis svog prolaska kroz cilj, praćenje učesnika i rezultata u realnom vremenu.Najbrže trkače u muškoj i ženskoj kategoriji na obe trke očekuju vredne nagrade, a partneri trke i Saveza za rekraciju i fitnes Srbije pripremili su nagrade i za prva tri mesta na dečijim trkama u svim kategorijama, saopštio je Savez.

Prijave možete izvršiti putem linka RunTrace – Race Management Solution. Dodatne detalje pronađite ovde.

Organizator trke je Savez za rekreaciju i fitnes Srbije i Savez za rekreaciju i fitnes Beograda, nacionalni i gradski granski savezi podržan od strane Ministarstva omladine i sporta i Sekretarijata za sport i omladinu Grada Beograda koji okupljaju više od 400 klubova i udruženja posvećenih raznovrsnim oblicima rekreacije.