SNS Čajetina:Park prirode, a ne park nezakonja

images

Српска напредна странка сматра да је Чајетини свакако потребнији Парк природе од парка безакоња и урбанистичког хаоса који је тренутно на снази и у ком се председник општине Чајетина, г-дин Милан Стаматовић очигледно добро осећа.

Преко 80 % буџета општине Чајетина се пуни распродајом златиборских парцела кроз систем непосредне погодбе, и без обзира што је буџет око 2 милијарде динара, општина Чајетина је најзадуженија у Србији!!!

Постављамо питање : у чијим џеповима је та разлика и када је последњи пут у Чајетини спроведен поступак јавне набавке?

Г-дину Стаматовићу би било боље кад би реално сагледао стање због којих га одборници напуштају, а најближи сарадници траже излаз из све теже ситуације у коју је довео општину, уместо што мисли да ће све вулгарнијим и беспризорнијим нападима на човека који ужива највеће поверење грађана Александра Вучића, сачувати јединство у сопственим редовима.

Боли г-дина Стаматовића то што држава стаје на пут даљем уништавању и распродаји Златибора.

Боли га што ће се у најскоријој будућности увести  у ред област грађевинарства на Златибору који је претворен у ругло и срамоту.

Боли га што више неће моћи да распродаје општинску земљу по принципу непосредне погодбе па да се затим са инвеститорима договара како да се заобиђе плаћање комуналног опремања општини  а новац усмери на приватне џепове тајкуна блиских њему.

Сви поштени Златиборци као и становници околних места имаће корист од Парка природе који ће бити проглашен на ширем подручју планине Златибор. Тиме што ће држава заштитити своју најлепшу планину нико не може бити оштећен сем оних који би да наставе са уништавањем Златибора и даљим пуњењем својих приватних џепова.

Свима је јасно да долази крај бахатој владавини једне политике која иза себе не оставља ништа сем лажних обећања и даљег задуживања наше деце.

Најбоља потврда за то јесте последња скупштина општине Чајетина на којој су и Стаматовићеви одборници одбили да учествују у доношењу криминалних одлука којима се најбруталније пљачка буџет општине Чајетина!

ПОВЕРЕНИШТВО СНС ЧАЈЕТИНА

Pin It

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osveži

PREMIER

IVANJICA INFO

  • Media Shop
  • Media Shop
  • Media Shop
  • image
  • image
  • image
  • image

DUO NENI

DUO NENI 1

Poslednji komentari

Free Joomla! templates by AgeThemes