SNS Čajetina: Sapoštenje

images

Председник најзадуженије општине у Србији, општине Чајетина, Милан Стаматовић, човек против кога се у Тужилаштву за организовани криминал води поступак под основаном сумњом да је као организатор криминалне групе оштетио буџет Републике Србије у износу од 61 милион евра опет је имао изливе поштења и патриотизма у својим саопштењима.

Греши Милан Стаматовић ако мисли да ће најгорим увредама и лажима против председника Србије скренути пажњу са оптужбе да је као организатор криминалне групе доносио бројне незаконите одлуке везане за планска документа, регулисање намене зељишта на Златибору, фалсификовање докуманата, легализације објеката мимо Закона и многих других противзаконитих радњи.

Највећи трговац српском земљом непосредном погодбом, патриота до последње продате златиборске парцеле, љубитељ безакоња, мрзитељ поступка јавних набавки, до пре годину дана највећи противник Европе а данас највећи еврофанатик дели лекције!!!!

Верујемо да ће у том опозиционом савезу, Савезу за Србију, тој личној карти пропасти Србије, Стаматовић имати посебно место јер је био члан свих странака које ће чинити тај савез.

Некадашњи кавгаџија са сирогојнских вашара је нервозан!

Сарадници га напуштају а већ неколико незаконитих одлука у локалној скупштини његови одборници нису хтели да подрже!

Онако бахат и нервозан прети и вређа!

У том новом опозиционом савезу нека потражи одговоре од својих другара зашто је Србија била пред банкротом 2012. године.

Нека им исприча како су он и његов председник реаговали са два и по саопштења на једнострано проглашење независности на територији јужне српске покрајине Косова и Метохије.

Нека се сете мартовског погрома Срба из јужне српске покрајине за време њихове владавине!

Нека се сете пребијања, прогона Срба као и паљења и пљачки српских светиња док су они пљачкали Србију и нису били обавештени о ономе на шта су били неспособни да реагују као власт и заштите свој народ!

А тај нови опозициони савез где је кренуо Стаматовић, како кажу Савез за Србију можемо описати једноставно: Нити мањег савеза нити више лопова!

Повереништво Српске напредне странке Чајетина

Pin It

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osveži

PREMIER

 

Premier baner IR

MATIS

300X125

IVANJICA INFO

  • Media Shop
  • Media Shop
  • Media Shop
  • image
  • image
  • image
  • image

DUO NENI

DUO NENI 1

Poslednji komentari

Free Joomla! templates by AgeThemes