U 20 VOZOVA u Srbiji uskoro BESPLATAN WIFI internet

wifi

Akcionarsko društvo za prevoz putnika Srbija voz raspisalo je javnu nabavku za uslugu korišćenja besplatnog interneta za putnike u vozovima.

 

Kako je navedeno u tenderskoj dokumentaciji, planirano je da se besplatni internet instalira u 20 vozova i
omogući putnicima njegovo korišćenje preko lokalnog Wi-Fi uređaja koji je instaliran u vozu. WiFi mora da ima mogućnost povezivanja na mobilnu mrežu putem tehnologije 3G i 4G i da podrži do 100 istovremenih WiFi korisnika.

Izabrani ponuđač je u obavezi da omogući centralizovanu kontrolu i praćenje rada svih instaliranih uređaja, kao i upravljanje sa istim (restart uređaja, daljinsko konfigurisanje i pristup uređaju), navodi se u dokumentaciji.

Količina prenetih podataka za sve uređaje zbirno na mesečnom nivou je 4TB uz ugovorenu obavezu od 12 meseca od dana potpisivanja ugovora. Brzine prenosa podataka moraju biti u okviru mobilne tehnologije 3G/4G, 90% vremena tokom trajanja ugovorne obaveze, izabrani Ponuđač je u obavezi da pruža uslugu maksimalnom mogućom brzinom dok se ne potroši količina podataka iz osnovne pretplate ili količina podataka u okviru tarifnog dodatka. Nakon potrošene kompletne količine podataka iz pretplate ili iz tarifnog dodatka izabrani Ponuđač je u obavezi da omogući protok i pristup Internetu od minimum 64/32 kbit/s po instaliranom uređaju, koji se neće naplaćivati.

Tender je otvoren do 6. avgusta, a posao će dobiti operater koji ponudi najnižu cenu.

Pin It
Dodaj komentar


RADIO STANICE SRBIJA

IR radio SLUSAJ RADIO

MATIS

IVANJICA INFO

  • Media Shop
  • Media Shop
  • Media Shop
  • image
  • image
  • image
  • image

DUO NENI

DUO NENI 1

Poslednji komentari

Free Joomla! templates by AgeThemes