Trgovina u Skupštini grada:Prodaja doktora medicine?

GG Za napredniji Čačak logo 300x148

Др Tања Стовраг, одборница са листе ГГ „За напреднији Чачак“ – др Александар Радојевић на последњој седници Скупштине града Чачка дала је кворум за рад владајућој већини СНС-а, СПС-а и самосталног одборника (из СНС-а). Иако је претходно колегијално упозорена да то не чини, ипак је учинила.

 

Шта је разлог? Зли језици из кулоара кажу: Докторку Тању Стовраг купили СНС и СПС…Понудили јој оно што је тражила: субспецијализацију гастроенетерологије за Општу болницу Чачак, мимо реда и конкурса, мимо њених колега….!?

Немогуће, кажемо ми из групе грађана…. Др Тања Стовраг би требало да поседује академску честитост, морал, положила је заклетву…Она лечи људе, зар не? Није ваљда тако јефтина, као нека роба, да прода политичку групацију којој припада, грађане који су јој дали одборнички мандат, да прода колеге своје који чекају у реду за субспецијализацију, браћу своју по Хипократу?!

Видећете ускоро, говорили су нам добро обавештени извори из скупштинских кулоара…

СНС је владајућа странка у Србији, а најјача..! Странка која је толико јака да јој не требају ни њени чланови, а камоли неки други да се купе, отму, уцене….Странка која се бори за свој народ истином и правдом, поштовањем закона и ПРАВНОМ државом…?! Она ће мимо конкурса за субспецијализације и мимо закона да додели једној докторки једне Опште болнице у Србији гастроентерологију за одборнички мандат украден од народа свог и Групе грађана која ју је ставила на своју листу…?

Не, то не може бити – кажемо ми из Групе грађана…

Нису они из СНС-а тако мали, слаби и јадни да им фали једна опозициона одборница из Групе грађана др Александра Радојевића?

А и докторка Тања Стовраг, потекла из Љубића, од Затежића, познате фамилије у крају, није последњи олош и репа без корена да се тако прода…?

Сачекајте још мало и видећете – рекоше добро обавештени извори…

И?

И би, како рекосмо на почетку саопштења. Тања Стовраг постаде део владајуће коалиције?

Ваљда је компензација била довољно вредна да надокнади продају образа?

Да сумирамо: ми смо научили једну болну лекцију када је у питању вођење кадровске политике и одабир кандидата за одборнике, др Стовраг је добила толико жељену субспецијализацију, моћна и владајућа коалиција СНС/СПС је још једном показала да је џин на стакленим ногама.

А грађани Чачка добиће лекара субспецијалисту, што и не би било тако лоше ако се за лечење изузму критеријуми морала, поверења, образа, колегијалности, осећаја одговорности према грађанима који су вам поверили свој глас.

Докторки Стовраг и великом владајућем СНС-у на понос и част (ако их имају)…!?

Pin It

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osveži

PREMIER

 

Premier baner IR

IVANJICA INFO

  • Media Shop
  • Media Shop
  • Media Shop
  • image
  • image
  • image
  • image

DUO NENI

DUO NENI 1

Poslednji komentari

Free Joomla! templates by AgeThemes