Танасковић:Нећемо СНС тајкуне и криминалце

Dveri

Последњи стадијум пропасти неке политике или политичке странке се огледа онда, када власт за све промашаје, јавашлук и криминал који је урадила, оптужује опозицију, односно оне који нису одлучивали, али који су на проблеме указивали.

Бахатост, незнање, безобразлук и јавашлук најбоље се огледају у изјави градоначелника Чачка Милуна Тодоровића да му је драго што ће доћи до „одлива мозгова из Чачка“ и „да ће власт у томе помоћи“. Питам се да ли онај који је ово изјавио има мозга и свести о томе шта је изјавио и какву је поруку младима дао.

 

Када председник Србије, г.Вучић све људе супротног мишљења од његовог окарактерише „магарцима“ и „идиотима“, да ли завређује поштовање и да ли је свестан да он није председник само СНС-а, већ свих грађана Србије, у земљи и иностранству.

Оптужити медије у Чачку да су пристрасни, само зато што преносе и позицију и опозицију, што говоре да су људи гладни и без посла, што указују да нас трују и да нико за то не одговара, што указују да млади одлазе, што се питају ко је посекао сва она стабла у Чачку и ко је за то одговарао, је ван сваке памети.

Када се налазимо између безумља и пропасти, једино што нас држи и спашава јесте храброст. И то је оно што напредњацима смета. Храброст Чачана и Чачанки и спремност да се боре.

Сви смо ми синови и кћери овога града и ове земље, и ми их се не плашимо. И позивам све оне који се премишљају, који се плаше и који сумњају у себе, да престану да се плаше и да се заједно изборимо за живот достојан човека. Пристојан, достојанствен, господствени живот. Живот на чачански начин.

Јер ми се нисмо уплашили ни кад нам је СНС слао полицију на врата, ни кад су подизали тужбе и судове на нас, ни кад смо се борили за право на живот и право да цене горива морају бити ниже и у складу са стандардом људи у Србији, а не потребама ове СНС власти.

Доста нам је простаклука, доста нам је примитивизма, доста нам је заглупљивања, доста нам је понављача и лоших ђака који нас воде и управљају и Чачком и Србијом, доста нам је страначких шема, комбинација, запошљавања и малтретирања.

У 21. веку поново желимо освојити и окусити слободу, достојанство и част.

На челу Србије нећемо СНС тајкуне и криминалце, хоћемо младе и српске генијалце.

Александар Танасковић, члан Председништва Српског покрета Двери

Pin It

Komentari  

0 # pita savijaca 28-09-2018 17:14
-једино што нас држи и спашава јесте храброст, kaže sarovornik.
Hrabrost gospodine bez vizije je običan varvarizam.
Od ovih je samo gora opozicija.
Ko opoziciji smeta da izađe pred narod i jasno kaše.
Mi ćemo se obračunati sa kriminalom, sa koripcijom,sa oportunizmom. Vratićemo veru u državu i samopouzdanje narodu.
Ne, opozicija se bavi tračevima, ogovaranjima, pljuvanjima i tako u nedogled.
Ovde nema kreativnih političata.
To je narodu jesno.
Odgovori | Odgovori uz citat | Citat

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osveži

PREMIER

 

Premier baner IR

MATIS

IVANJICA INFO

  • Media Shop
  • Media Shop
  • Media Shop
  • image
  • image
  • image
  • image

DUO NENI

DUO NENI 1

Poslednji komentari

Free Joomla! templates by AgeThemes