BUDI HUMAN, PRIKLJUČI SE: 65.000 evra potrebno da naša Tanja ponovo hoda bez štapa!

Tanja Lisanin

Snažan bol u leđima tokom proslave 18. rođendana Tanju je ubrzo učinio nepokretnom. Lekari nedeljama nisu mogli da uspostave dijagnozu, delimično su sumnjali na karcinom. Ovako počinje priča Tanje Lišanin,

studentkinje master studija iz Ivanjice, koja napokon ima način da ponovo hoda bez štapa.Tanja

-Operisana sam od stafilokokne infekcije kičmene moždine, nakon čega sam provela godinu dana u kolicima. Posle dugogodišnje rehabilitacije sam prohodala i sada hodam uz pomoć štapa i steznika za desnu nogu. Skoro devet godina posle operacije budim se svako jutro sa bolovima u nogama i leđima iznova učim da hodam, kaže Tanja.

Zbog potpuno oštećene funkcije desne noge njeno stanje se vremenom dodatno pogoršava, pojačavaju se bolovi i nastaju dodatne komplikacije, koje se odražavaju na svakodnevno funkcionisanje.

Tanjin dugogodišnji problem uskoro može biti rešen uz pomoć električnog pomagala “C-brace ortoze”.

To je zapravo uređaj koji se stavlja na nogu, u sebi ima mikroprocesor kojim se reguliše nivo potpore pri hodanju, uređaj koji omogućava slobodu kretanja i funkcionisanje bez dodatnih pomagala.

U tom slučaju sa ovim uređajem Tanja bi hodala samostalno bez štapa. Ovaj uređaj se može nabaviti samo u Nemačkoj i košta 65.000 evra.

Pomozite Tanji da započne novi normalan život bez bolova uplatom na namenskiračun :

Dinarski račun : 205-9011008352660-71 Devizni račun : 9031028248500 IBAN/Account Number : RS35205903102824850043 SWIFT-BIC : KOBBRSBG

Izvor: RTS Foto: RTS

 

 

Pin It
Dodaj komentar


RADIO STANICE SRBIJA

IR radio SLUSAJ RADIO

MATIS

544x260

MATIS

IVANJICA INFO

  • Media Shop
  • Media Shop
  • Media Shop
  • image
  • image
  • image
  • image

VRATIMO ZAGRLJAJ

Vratimo zagrljaj web baner 302x172

Poslednji komentari

Free Joomla! templates by AgeThemes