ВЕЛИКО ПРИЗНАЊЕ МЛАДОМ НАПАДАЧУ ЈАВОРА

Štampa

     Andrej Ilic На стадиону крај Моравицепривидан мир.Администрација и техничко особље припремају услове за почетак припрема.Јавор ће у новој сезони битисати на Прволигашкој сцени али сви у Ивањици верују да ће се бели експресно вратити у елиту где им је и место.

И док се о фудбалу мало прича стигла је пријатна вест за клуб али и навијаче Јавора.Селектор младе репрезентације Звонко Живковић позвао је под заставу и младог нападача Јавора Андреју Илића.Момак који је прошао Партизанову школу дебитовао је у елити у дресу Напретка.У Крушевцу се задржао само пола сезоне да би стигао на стадион крај Моравице.Иако најмлађи међу првотимцима Јавора од старта је задобио поверење стручног штаба.Одиграоје свеутакмице у минулом првенству и уписао осам погодака.Добре игре млађаног нападача далек су се чуле па је стигло и признање у виду позива у младу репрезентацију Србије.

     -Овај позив је велика част и за мене и за клуб-видно расположен прича Илић-Сан сваког играча је да у дресу репрезентације слуша химну Србије.Ето мени се тај сан остварио.

      Током целе минуле сезоне Илић је у неку руку био носилац игре Јавора.Преко ноћи постао је и љубимац пробирљивих навијача Јавора.

       -Долазак у Ивањицу био је мој прави потез.Ово је средина где се младима омогућава пуна афирмација.Нисмо заслужили овакав крај у првенству јер сам убеђен да овј тим Јавора више вреди од постигнутог.

       Прелазни рок се ближи а није тајна да је Илић већ убележен у нотесима разних менаџера.Сигурно је да ће и овогодишња фудбалска пијаца бити интересантна када је Јавор у питању.Није тајна да постоје интересанти за голгетера Луку Луковића,дефанзивца Марка Јевремовића као и за младог Мирослава Маричића.Са друге стране очекује се да на стадион крај Моравице стигну неки нови момци који би својим квалитетом подигли игру Јавора.

Rasko Nesovanovic