POZORIŠNA PREDSTAVA “MOJA ŽENA SE ZOVE ZLATKO "

Štampa

zlatko 6U Sredu 9.jun u  DOMU KULTURE IVANJICA u 20 časova biće održana  POZORIŠNA PREDSTAVA “MOJA ŽENA SE ZOVE ZLATKO ".

Šta će biti posledica toga što Stanislav Hadži Bulić vara svoju staloženu i malo hladnokrvnu ženu Mariju sa mladom i strastvenom Đurđinom. Pa onda Đurđina odluči da joj je dosta svega i da će sve reći Stanislavljevoj ženi Mariji, ali ne uspeva jer Stanislav uspe da nagovori Zlatka Zečevića, volontera iz Pomozi prijatelju, da mu glumi ženu. Ali Đurđina poziva svoga muža Nedeljka, koji preti da će da ubije Stanislava, ali Stanislav nije više Stanislav, već Staša, sestra svoje žene Zlatka koji mu u stvari uopšte nije žena jer mu je žena Marija, a Zlatko je volonter u Pomozi prijatelju koji obožava Radoša Bajića, i koji je oduvek želeo biti glumac.

Saša Pantić je po motivima dela Rafi Šarta MOJA ŽENA SE ZOVE MAURIS, obradio i režirao ovaj vrhunski vodvilj koji od 1997 kada je prvi put izveden odigran u 40 zemalja.

Ovaj dobro skrojeni komad koji objašnjava bračne zgode i nezgode, koji se bazira na brzim promenama situacija i gde glumci naprosto utrčavaju i istrčavaju sa scene ili je prekidaju plesnim radnjama, koreografa Stanković Nebojše- Trše, prvaka baleta Narodnog pozorišta. Muziku je odabrao Ninoslav Ademović a kostime Maja Stanković. 

Igraju: Saša Pantić, Đorđe Jovičić, Jelena Krkić, Andrija Kovač, Nikola Petrović, Đurđa Pavlović. 

Cena karte: 500 dinara

Dođite da vratimo osmeh na lica!