Полицијада „Златибор 2021“

Štampa

 

policijadaarhivaСиндикат српске полиције организује 14. по реду спортску манифестацију под називом Полицијада „Златибор 2021“ која се одржава 4. и 5. јуна 2021. године на Златибору.

Свечано отварање манифестације планирано је за петак 4. јун у 15,00 часова на Краљевом тргу.

Реч је о најмасовнијем спортском окупљању у оквиру МУП-а, Републике Србије. Ове године очекује се више од 900 учесника који ће се такмичити у 11 дисциплина, а саставни део догађаја је и туристички обилазак наше планинске лепотице, Ел Пасо ситија и вожња Гондолом, који ће бити организовани у сарадњи са Туристичком организацијом Златибор.

Полицијада у организацији Синдиката српске полиције, сваке године окупи и низ угледних званица из врха МУП-а, и државе, док ће oве године бити присутни и  представници Синдиката бугарске и македонске полиције, као и представници синдиката других делатности из Републике Србије.

Спортске дисциплине на Полицијади су: мали фудбал, баскет, одбојка, пецање, стрељаштво, тенис, стони тенис, шах, пикадо, повлачење конопца и трчање.

Подршку у организацији манифестације дала је општина Чајетина, Туристичка организација Златибор, Златиборац и Пивара „Хајнекен“.