РАСТАЛИ СЕ ЈАВОР И ИГОР БОНЏУЛИЋ

Štampa

00069.00 00 23 04.Still001Како то обично бива у нашем фудбалу тренр је увек кривац за неиспуњење амбиције клуба.Тако се десило и у Јавору.

У  изузетно тешкој сезони Јавор није успео да сачува суперлигашки статус па је то узрок да се после две сезоне растане са тренером Игором Бонџулићем.Бонџулић је у неку руку дете Јавора.Са 19 годинма из родне Пожеге стигао је на стадион крЈ Моравице.Врло брзо постао је стандардан јединица Јавора и забележио 187 првенствених утакмица у дресу Јавора.По завршетку играчке карије посветио се тренерском позиву.Био је асистент у Јагодини и Чукаричком да би прсе две године самостално дебитовао на клупи Јавора..

        -Јавор и Ивањицу увек ћу носити усрцу-са емоцијама прића Бонџулић-Већи деосвоје каријере провеосам на стадиону крај Моравице и у Иваеици стекао велики број прсијатеља.Али фудбалски путеви су такви да уследи и растанак.

        На крају минуле сезоне и преласку Јавора у Прву лигу,Бонџулић је сву кривицу неуспеха примио на себе.

         -Нисмо остварили циљ и нормално је да кривица пада на плећи тџренера.Јавор има добар сатав и верујем да ће се ова екипа експресно вратити у елиту где им је и место-каже Бонџулић.

          Да је у питању перспективни тренер говори и брзи позив Рдника да преузме ову екипу.Иако као самосталчан тренер има самодвесезоне искуства,Бонџулић је био неколико година асистент познатим тренерима и стекао је искуство потребно да наступи у елитном друштву.

         У Јавору нису били затечени одлуком Бонџулића да промени средину и сада су бацили акценат на тражењу новог шефа струке..

          -Игору желимо пуно успеха у даљој каријери а ми ће мо у ново првенство са новим шефом струке-поручују из Јавора.

                                                                         Р.Неђовановић