,

Završen stručni postupak oko priznavanja prava na jednokratnu pomoć radno nesposobnim korisnicima (VIDEO)

U Centru za socijalni rad Ivanjica je završen stručni postupak oko priznavanja prava na jednokratnu pomoć u naturi – nabavka ogreva u skladu sa opštinskom odlukom. Pravo na nabavku ogreva je priznato radno nesposobnim korisnicima novčane socijalne pomoći i korisnicima tj. porodicama koje se nalaze u stanju socijalne potrebe. Ukupno je doneto 52 rešenja o priznavanju prava na nabavku ogreva za napred navedene korisnike. Ukupno je utrošeno 1.040.000,00 dinara za kupovinu ogreva. Novčana sredstva za kupovinu ogreva obezbeđena su budžetom opštine Ivanjica. Rešenja o ostvarivanju prava korisnika na ogrev su doneta na osnovu predloga voditelja slučaja po službenoj dužnosti. Novčana sredstva su uplaćena korisnicima na tekuće račune. O svemu nam više govori Darko Novaković director Centra za socijalni rad u Ivanjici.

Polako  ulazimo u poslednji mesec 2022, pitali smo Novakovića u odnosu na prošle godine kako se ova može okarakterisati kada je u pitanju ova ustanova.

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Slične vesti

IVANJICA POTREBAN RADNIK

Kompaniji „Matis- Mebl“u Ivanjici potreban ŠEF PROIZVODNJE U SEKTORU TAPACIRANJA NAMEŠTAJA. Uslovi za prijavu: viša ili visoka stručna sprema tehničkog usmerenja Poznavanje rada na računaru Radno

Pročitaj više
Sport
Politika
Društvo