,

DCDP Ivanjica pokrenulo akciju prikupljanja pomoći za porodicu Plavšić (VIDEO)

DCDP iz Ivanjice je povelo akciju prikupljanja pomoći za porodicu Plavšić koja u ivanjičkom neselju Palestina živi u teškim uslovima. Najstarija Gorgina ima 65.godina, penzionerka je i sa 25.hiljada dinara se stara o celom domaćinstvu. Ima dva sina blizanca i jednu ćerku koja u kući živi sa dvoje dece. Sin Vidan boluje od cerebralne paralize i potpuno je nepokretan, drugi sin je završio fakultet za menadžment, ali radi na strugari kako bi pomogao kućnom budžetu. Ćerka je na na usluzi majci Gorgini koja je takođe narušenog zdravlja, kao i bratu Vidanu.  Kuća porodice Plavšić je u katastrofalnom stanju, zidovi i plafoni puni su buđi, voda se sliva niz plafon, nameštaj je jako star i sve u svemu pomoć je neophodna ovoj porodici. Mirjana Ocokoljić zamenica predsednice DCDP iz Ivanjice govori o ovoj akciji prikupljanja pomoći jer za njihovog korisnika Vidana su u stanju sve da urade.

Naša ekipa je posetila i domaćinstvo Plavšića, Gorgina kao majka i stub ove porodice se do sada borila uspešno, kako i sama kaže boriće se do kada bude mogla.

Nadajmo se da će humanost pobediti i ovaj put i da će ova porodica dobiti pomoć koju očekuje, u pitanju je krov nad glavom jer se postojeći urušio.

One Response

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Slične vesti

Sport
Politika
Društvo