,

OBAVEŠTENJE JKP ZA GRAĐANE NASELJA LUG

OBAVEŠTAVAJU SE GRAĐANI ULICE DRUGE PROLETERSKE BRIGADE, NASELJA LUG, DA ĆE JKP „IVANJICA“, POČEVŠI OD 01.01.2023 GODINE, PROMENITI PLAN SAKUPLJANJA KOMUNALNOG OTPADA IZ DOMAĆINSTAVA, TAKO ŠTO ĆE GRAĐANI OTPAD ODLAGATI U INDIVIDUALNE KANTE.
S TIM U VEZI NEOPHODNO JE DA DO GORE NAVEDENOG DATUMA GRAĐANI NABAVE ADEKVATNE POSUDE ZAPREMINE 90-120 LITARA, (JEDNA POSUDA ZA DOMAĆINSTVO KOJE BROJI OD 1 DO 4 ČLANA). UKOLIKO U DOMAĆINSTVU IMA VIŠE OD 4 ČLANA POTREBNO JE OBEZBEDITI ODGOVARAJUĆI BROJ POSUDA.
USLUGU SAKUPLJANJA I ODVOŽENJA KOMUNALNOG OTPADA JKP „IVANJICA“, ĆE VRŠITI SREDOM U VREMENSKOM INTERVALU OD 06 – 10 ČASOVA.
KORISNICI USLUGE OBAVEZNI SU DA U NAVEDENOM VREMENSKOM INTERVALU SVOJE POSUDE IZVUKU NA GLAVNU SAOBRAĆAJNICU, NA SVIM MESTIMA GDE VOZILO JKP „IVANJICA“, ISTE MOŽE PREUZETI.
KAKO PRILIKOM PRAŽNJENJA POSUDA NE BI DOŠLO DO MEŠANJA, PREPORUKA JE DA SVAKO DOMAĆINSTVO VIDNO OBELEŽI SVOJU POSUDU. MOLIMO DA U INDIVIDUALNE KANTE ODLAŽETE ISKLJUČIVO KOMUNALNI OTPAD, KAKO PRILIKOM PRAŽNJENJA POSUDA NE BI DOŠLO DO OŠTEĆENJA ISTIH, NARUŠAVANJA KOMUNALNE HIGIJENE I SISTEMA ZA UPRAVLJANJE OTPADOM.

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Slične vesti

Sport
Politika
Društvo