,

Počela sednica Vlade, prisustvuje i predsednik Vučić

U toku je sednica Vlade Srbije, kojoj na poziv premijerke Ane Brnabić, prisustvuje i predsednik Srbije Aleksandar Vučić. Predsednik bi na sednici trebalo da obavesti članove Vlade o pregovorima sa visokom zapadnom delegacijom.

Sednica se održava u sedištu Vlade u Nemanjinoj 11.

Predsednik bi na sednici trebalo da obavesti članove Vlade o pregovorima sa visokom zapadnom delegacijom.

Počela sednica Vlade, prisustvuje i predsednik Vučić

Sastanak sa zapadnom „petorkom“, predsednik je opisao kao jedan od najtežih dana za Srbiju. Istakao je da je „zbog onoga što nas čeka u budućnosti“, potrebno jedinstvo.

U 20 časova, Vučić će se obratiti javnosti iz zgrade Predsedništva Srbije, saopšteno je juče iz Službe za informisanje predsednika.

Vučić je sinoć imao sastanak sa najbližim saradnicima u sedištu SNS-a. Prema pisanju medija, na sastanku je bilo nesuglasica i poziva da se odbiju pregovori sa SAD i EU. Na te nesuglasice je, kako se navodi, reagovao predsednik Vučić i rekao da ako neko misli da može bolje od njega da vodi državu, on je spreman da im to prepusti i potom otišao sa sastanka.

Jedan od čelnika Izvršnog odbora SNS-a Darko Glišić je nakon sastanka izjavio za TV Pink da ako predsednik Vučić ostane pri svome da podnese ostavku, to bi bio kraj Srpske napredne stranke i kraj karijere koju je SNS imao na političkoj sceni Srbije.

Nakon toga sledi, smatra, nešto što je, kako je rekao, „najcrnji i najgori scenario za Srbiju“ koji ne sme ni da zamisli.

RTS

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Slične vesti

Sport
Politika
Društvo