,

Jovana Lazić najpopularniji sportista Ivanjice za 2022. godinu (VIDEO)

Ivanjički radio je izabrao najpopularnijeg sportistu Ivanjice za 2022. godinu. U konkurenciji od pet predloženih sportista ubedljivo je pobedila Jovana Lazić AK Javor  sa 527 glasova, drugi je Nikola Popović iz FK Javor Matis sa 66, treći je Veljko Karapandžić OKK Ivanjica sa sedam glasova, četvrta je Anja Glintić ŽKK JAVOR sa tri, dok je na petoj poziciji Gligorije Lišanin KMF Ivanjica sa jednim glasom. U našu redakciju stiglo je 604 glasa, od toga je 168 glasalo putem poruka na sajtu, a primili smo 436 poziva za 80.minuta. Jovana Lazić atletičarka Javor iz Ivanjice nam govori o samom značaju ovoga priznanja koje su ranije osvajale Katarina Rajković i Bojana Bujošević, pre njih Ana Subotić i drugi izuzetni sportisti.

Centralno proglašenje pobednika će biti održano 26.januara kada će SSI proglasiti najbolje sportiste i sportiskinje, najbolje mlade sportiste i sportiskinje, klubove, trenere i zaslužne pojedince u godini iza nas. Sportski novinari će izabrati najboljeg sportistu i sportiskinju, a slušaoci su izborom Jovane Lazić rekli svoje kada je u pitanju najpopularniji sportista.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Slične vesti

IVANJICA POTREBAN RADNIK

Kompaniji „Matis- Mebl“u Ivanjici potreban ŠEF PROIZVODNJE U SEKTORU TAPACIRANJA NAMEŠTAJA. Uslovi za prijavu: viša ili visoka stručna sprema tehničkog usmerenja Poznavanje rada na računaru Radno

Pročitaj više
Sport
Politika
Društvo