,

Vremenska prognoza 25. januar

Sreda je intermeco od padavina, a sneg će provejavati već od četvrtka popodne pa do kraja sedmice. Raste vazdušni pritisak sa zapada Evrope pa će sutra biti suvo bez padavina. One se očekuju na jugu Balkana. Svežiji vazduh ostaje iznad našeg regiona do kraja sedmice. Sutra jutranja temperatura od 0 do 3 stepena, najviša dnevna od 3 do 6.

Prognoza vremena, upozorenje i verovatnoća ostvarenja opasne pojave
(Izvor: RHMZ)

25.01.2023. Sreda: Pretežno oblačno i uglavnom suvo. Vetar slab do umeren, istočni. Najniža temperatura od 0 do 3, a najviša od 3 do 6 stepeni.

26.01.2023. Četvrtak: Umereno do potpuno oblačno mestimično sa snegom uz formiranje/ povećanje snežnog pokrivača, a suvo tokom većeg dela dana samo na severu. Vetar slab i umeren, u košavskom području povremeno i jak, istočni i jugoistočni. Najniža temperatura od -2 do 1, najviša od 1 do 4 stepenaUporozenja: Sneg, formiranje manjeg snežnog pokrivača, verovatnoća 80%.

27.01.2023. Petak: Umereno do potpuno oblačno u većini krajeva povremeno sa snegom, samo na istoku sa mešovitim padavinama – kiša i sneg. Vetar slab i umeren, zapadni i severozapadni. Najniža temperatura od -2 do 1, najviša od 1 do 4 stepena. Uporozenja: Sneg, formiranje manjeg snežnog pokrivača, verovatnoća 80%.

28.01.2023. Subota: Umereno do potpuno oblačno u većini krajeva povremeno sa snegom. Vetar slab i umeren, zapadni i severozapadni. Najniža temperatura od -3 do 0, najviša od 0 do 3 stepena. Uporozenja: Sneg, formiranje manjeg snežnog pokrivača, verovatnoća 80%.

Prognoza vremena za narednih pet dana (od 29.01.2023. do 02.02.2023.)
Do kraja perioda promenljivo – umereno do potpuno oblačno povremeno sa susnežicom ili snegom sa periodima sunčanog vremena.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Slične vesti

IVANJICA POTREBAN RADNIK

Kompaniji „Matis- Mebl“u Ivanjici potreban ŠEF PROIZVODNJE U SEKTORU TAPACIRANJA NAMEŠTAJA. Uslovi za prijavu: viša ili visoka stručna sprema tehničkog usmerenja Poznavanje rada na računaru Radno

Pročitaj više
Sport
Politika
Društvo