, ,

Malinari mogu da budu isplaćeni (VIDEO)

Omogućen je reprogram kredita dužnicima koji otkupljuju i skladište voće. Narodni poslanik srpskog pokreta Dveri i član skupštinskog odbora za poljoprivredu Milovan Jakovljević je bio gost redakcije Ivanjičkog radija i govorio je o najnovijoj odluci IO Narodne banke Srbije koji je usvojio odluku kojom je omogućen reprogram poljoprivrednih kredita i dužnicima koji se bave otkupom i skladištenjem voća. Pored poljoprivrednih tema, Jakovljević je govorio i o aktuelnoj situaciji vezanoj za fancusko-nemački predlog koji se tiče Kosova i Metohije.

 

2 odgovora

 1. Gospodin Milovan JOVANOVIĆ se bori, ima energiju, načitan je, jedini od svih naših dosadašnjih LOKALNIH poslanika koji se ne plaši komunikacije sa narodom,
  Dobronameran savet, da bi gospodin zadržao gore navedene pohvale, mislimo da treba da se kloni visoke politike, Ona ipak pripada većem kalibru političara koji poseduju obilniji volumen perceptivne stvarnosti globalne krize reflektovane na naše političke nedaće.
  Tako da ako se gospodin kani ozbiljno baviti politikom neka se drži naših lokalnih glasaša i tema i doprinese ovom gradiću da zauzme polju poziciju na lestvici privrednog rasta BGD.

 2. IGI pita podstaknut tragom vesti dobijenih od ekoloških aktivista.
  Exchange program nastoji da podrži uvođenje evropskih standarda u radu lokalne samouprave po programu EU Exchange 4
  Aktivista svedoči: “ 2014.godine opština Ivanjica je u partnerstvu sa gradom Čačkom i opštinom Lučani dobila donaciju od EU ECHANGE 4 u vrednosti od 184.287 eura u opremi za potsticanje primarne selekcije.Ovim putem Ivanjica je dobila kamion trotočkaš za odvoženje primarno-selektovanog otpada , osam kontejnera zapremine 1,1m3 , sve ove plave kante i 100.000 džakova za odlaganje primarno-selektovanog otpada.Opština Ivanjica dala je na upravljanjeovaj poklon JKP“Komunalno“ Ivanjica, čime je trebao da započne sistem primarne selekcije.
  Zaključak;
  Još davne 2014 Opština je dobila ovu donaciju za odvajanje otpada i do danas evo već 8 godina kante i kontejneri nisu podeljene narodu a već same kante gube svoju fleksibilnost i kvalitet izložene sunci postaku krte i lomljive.
  Sad se pitamo šta na sve ovo kažu donatori.
  To će se uskoro objaviti.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Slične vesti

Sport
Politika
Društvo