,

Sramno ponašanje opozicije

Sramno ponašanje opozije, kao i incidente koje je izazvala na današnjoj sednici , opštinski odbor Srpske napredne stranke Ivanjica najstrašnije osuđuje i pruža maksimalnu podršku predsedniku Aleksandru Vučiću u njegovoj daljoj borbi za očuvanje interesa Srbije i  njenog teritorijalnog integriteta.
Danas su građani Srbije još jednom imali priliku da vide sa kojom snagom se predsednik Vučić bori za Srbiju, za KiM, dok opozicione lidere ne zanima ništa od toga, već su došli namenski sa parolama da remete rad u skupštini što je za svaku osudu.
Iako se na Srbiju danas vrše veliki pritisci, predsednik Vučić nikada neće od nje odustati, nikada se neće predati.
ŽIVELA SRBIJA!

One Response

 1. BUCKO POLITIČKI LAZMŠLJA
  Kada nemate politiku – to rađa frustraciju, bes i na kraju dovodi do agresije
  Vučić kaže i veruje da njegova politička opcija ima rešenje – ako se držimo dva ključna principa – da nema menjanja granica na Zapadnom Balkanu ili administrativnih linija, i da ako zaista hoćemo da idemo u EU i za to dobijemo jasan, predvidiv vremenski ograničen rok – mi treba o tome da razgovaramo.
  Evo pitanja za Vučića,da li bi pozicija Srbije po pitanju Kosova bila jača kad bi nastupao sa pozicije saveznika EU i SAD i da bi možda tako došli u situaciju da učestvujemo u kreiraju sadržaja sporazuma, a ne da budemo pasivna strana kojoj se sporazum nameće.
  Iz gornje teze sledi logična posledica;
  Koliko nam je korist da Vučić ne mora da donosi teške političke odluke a da se ne suprotstavi jednom delu svog biračkog tela? Ako je to tako, a otprilike da jeste, onda je to jako loša odluka i on snosi ozbiljnu političku odgovornost zbog toga.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Slične vesti

Sport
Politika
Društvo