,

„FK Javor Matis počinje pripreme za prolećni deo šampionata: nova lica i ambicije na terenu“(VIDEO)

Uoči starta prolećnog dela šampionata, FK Javor Matis započinje pripreme s novim izazovima i ambicijama. Kalendar Fudbalskog saveza Srbije zakazuje početak prolećnog dela 10. februara, a Ivanjičani će na svom terenu dočekati ekipu Partizana.

Ove zimske pripreme donose nekoliko promena u sastavu tima. Miloš Adanmović napustio je klub, dok su se Luka Petrović i Stefan Marjanović pridružili ekipi, dodatno unapredivši konkurenciju u timu. Očekuje se da ova pojačanja doprinesu igri Javora Matisa i pruže dodatnu snagu timu.

Dragomir Lazović, predsednik FK Javor Matis, u obraćanju novinarima istakao je važnost istinskih ljubitelja fudbala u gradu na Moravici. „Borimo se za svoje ljude, za grad, za svakog istinskog ljubitelja fudbala. Javor Matis nije samo tim na terenu, već je deo srca ovog grada,“ naglasio je Lazović.

U pripremnom periodu, klub planira odigrati četiri kontrolna meča kako bi ekipa bila u najboljoj formi za početak šampionata. Generalna proba zakazana je protiv ekipe Metalca iz Gornjeg Milanovca, a odigraće se na domaćem terenu 3. februara. Očekuje se da će ovaj susret biti odlična prilika da se proveri snaga i spremnost ekipe pred početak takmičarske sezone.

Navijači Javora Matisa s nestrpljenjem iščekuju prolećni deo šampionata, spremni da podrže svoj omiljeni tim u svakom trenutku. S novim igračima i entuzijazmom koji nosi klub, FK Javor Matis ulazi u prolećni deo sezone s ciljem ostvarivanja što boljih rezultata i zadovoljenja svojih vernih navijača.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Slične vesti

Sport
Politika
Društvo