,

Fudbalski Spektakl: Prijateljska Utakmica FK Javor Matis i FK Metalac ove subote!

Uzbudljivo fudbalsko nadmetanje dolazi nam ovog vikenda, tačnije u subotu, 3. februara 2024. godine, sa početkom u 14 časova na pomoćnom terenu FK Javor Matis. Naši omiljeni lokalni timovi, FK Javor Matis i FK Metalac, susrešće se u prijateljskoj utakmici koja će definitivno doneti uzbuđenje ljubiteljima fudbala.

Pomoćni teren FK Javor Matis postaće epicentar sportske strasti i rivalstva, dok će se igrači oba tima truditi da pokažu svoje najbolje veštine i taktičku spretnost pred vernim navijačima. Ova prijateljska utakmica predstavlja odličnu priliku za ljubitelje sporta da podrže svoje omiljene igrače i uživaju u nezaboravnom fudbalskom iskustvu.

Organizatori obećavaju ne samo sjajan sportski događaj već i pravu feštu za sve posetioce. Očekuje se da će atmosfera biti vrhunska, uz bučnu podršku sa tribina i uzbudljiv ritam igre na terenu.

Ovaj susret između FK Javor Matis i FK Metalac ne predstavlja samo sportski duel, već i priliku da se zajednica okupi i proslavi ljubav prema fudbalu. Stoga, pozivamo sve ljubitelje sporta i lokalne zajednice da se pridruže ovoj nezaboravnoj fudbalskoj fešti i pruže podršku svojim omiljenim timovima.

Neka subota, 3. februar 2024. godine, bude označena kao dan kada je na pomoćnom terenu FK Javor Matis zaiskrila fudbalska strast, uz vatrenu podršku navijača i sjajnu igru na terenu. Vidimo se na utakmici!

Један одговор

  1. Šta su nam obećavali a šta vidimo svojim očima – obećano 7. jun 2023 13:55
    Predsednik opštine Ivanjica tvrdi:
    „Iz republičkog budžeta uloženo preko 500 miliona dinara za razvoj Opštine Ivanjica. Zaista možemo da kažemo da zahvaljujući predsedniku Vučiću, Vladi i svim resornim ministarstvima razvoj Ivanjice ide uzlaznom putanjom“.
    On je istakao, da će sve što je dogovoreno nakon posete predsednika Aleksandra Vučića u julu prošle godine, vrlo brzo biti i realizovano.
    „Uskoro krećemo sa rekonstrukcijom glavne ulice u Ivanjici na koju se čekalo duže od 30 godina, za koju je država opredelila 220 miliona dinara.Kada sve ovo saberemo, možemo sa sigurnošću da kažemo da Ivanjica nije zaboravljena i da je država uvek stala uz nas kad nam je bilo najteže, a zahvaljujući viziji predsednika Vučića i aktivnoj pomoći Vlade i svih resornih ministarstava naša opština zaista doživljava totalni preporod i da im svima dugujemo ogromnu zahvalnost“, zaključio je Mitrović.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Slične vesti

POTREBNI RADNICI

Preduzeću Složna braća iz Nove Varoši potrebna tri vozača C kategorije. Stalni radni odnos, plata po dogovoru. Kontakt telefon: 065 6094667 Zoran

Pročitaj više
Sport
Politika
Društvo