,

Uspešno održan Vaskršnji turnir mlađih pionira u košarci u Ivanjici(VIDEO)

Proteklog vikenda, Ivanjica je bila poprište uzbuđenja i sportskog duha jer je održan Vaskršnji turnir mlađih pionira u košarci. Ovaj događaj je okupio mnoštvo talentovane dece iz različitih krajeva, koji su pokazali svoje veštine pod obručima, dok su navijači bodrili svoje favorite sa tribina.

Najveći deo radosti pripao je ekipi ariljskog Klika, koja je dominirala na terenu i zasluženo odnela prvo mesto. Predsednik Ivanjičke skupštine, Vladimir Bojanović, nije krio zadovoljstvo što je video toliko dece okupljenu na jednom mestu, ističući važnost razvijanja takmičarskog duha kod mladih generacija.

Sreten Stanković, predstavnik KK Javor u Ivanjici, izrazio je svoje oduševljenje ovogodišnjim turnirom, ističući da je ovo takmičenje koje se godinama trudilo da se održi, a ove godine je dobilo poseban značaj okupivši ekipe iz Tutina, Novog Pazara, Arilja i domaćina Ivanjice. Iako je Klika iz Arilja odnela pobedu, atmosfera je bila ispunjena sportskim duhom i fer igrom.

Jedan od zanimljivih momenata nakon završetka turnira bila je velika torta sa logom košarkaškog kluba Javor, koju je Ivanjica pripremila za sve učesnike. Kao simbol slatkog završetka događaja, torta je postala kruna ovog sportskog spektakla, dodajući dodatnu slatkoću svim učesnicima.

Ovaj turnir nije samo sportsko takmičenje, već i prilika za druženje, razmenu iskustava i podstrek za mlade da nastave da razvijaju svoje talente i sportski duh. S obzirom na uspeh ove godine, nadamo se da će Vaskršnji turnir mlađih pionira postati tradicija u Ivanjici, okupljajući sve više mladih ljubitelja

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Slične vesti

Sport
Politika
Društvo