,

Drama na terasi kafea u Ivanjici: Pčelari spasili situaciju(VIDEO)

Ivanjica, strogi centar grada, obično mirno šetalište sa kafićima danas je postalo poprište nesvakidašnjeg događaja. U samom srcu grada, na terasi popularnog kafea Makijato, došlo je do neočekivane invazije pčela, što je izazvalo paniku među gostima i prolaznicima.

Konobari su brzo reagovali i u pomoć pozvali profesora Srećka Nenadića, poznatog pčelara iz Ivanjice, koji je odmah mobilisao svoje kolege pčelare. Dolaskom na lice mesta, profesor Nenadić je pokazao svoje iskustvo i stručnost. Prvo je poprskao vodom roj pčela, stvarajući iluziju kiše kako bi sprečio pčele da se razlete pre nego što stigne ekipa za hvatanje.

Posetioci i gosti su u početku bili uplašeni, ali su se brzo smirili kada su videli pčelare kako bez zaštitne opreme hvataju pčele. Ova hrabra akcija ulila je poverenje prisutnima, pa su se mnogi ubrzo vratili svojim pićima i nastavili uživanje na terasi, posmatrajući majstorstvo pčelara.

„Ovako nešto svakako unosi živost u inače sumornu svakodnevicu“, komentarisao je jedan od prolaznika. „Svaka čast profesoru Nenadiću i njegovim kolegama, pokazali su pravu hrabrost i profesionalnost.“

Zahvaljujući brzom i efikasnom radu profesora Nenadića i njegovih kolega, situacija je rešena u kratkom roku, a život u centru Ivanjice nastavio je svojim uobičajenim tokom. Ova nesvakidašnja intervencija pčelara danas je donela uzbuđenje i zanimljivost na ulicama grada, a profesor i pčelari zasluženo su položili svoj „ispit“ u očima sugrađana.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Slične vesti

Sport
Politika
Društvo