,

„Kad bi uvek bio maj“: Vesela manifestacija u Ivanjici oduševila osnovce

U Velikoj Sali Doma kulture u Ivanjici održana je manifestacija„KAD BI UVEK BIO MAJ“. U programu su učestvovala deca koja su obeležila ovu školsku godinu, igralo se i pevalo, a posvećeno je vreme i sportu. U holu Doma kulture posetioci su mogli da uživaju u izložbi osnovaca, Hadži Snežana Zlatić izražava nadu da bi ova manifestacija mogla da bude jedna od omiljenijih za sve osnovce.

Један одговор

  1. U Vladi Republike Srbije, na sastanku koji je danas ministar poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede dr Aleksandar Martinović održao sa predstavnicima asocijacija udruženja malinara i hladnjačara postignut je dogovor, navodi se u saopštenju tog ministarstva.
    Usaglašeno je da početna cena otkupa maline bude 250 dinara po kilogramu, kao i da dobit proizvođača i hladnjačara bude u odnosu 60 prema 40 odsto od prosečne izvozne cene u korist proizvođača.
    Takođe, država će proces otkupa maline pratiti dvosmerno i ukoliko bude neophodno, a u cilju da nijedna strana ne bude oštećena, intervenisaće u skladu sa Zakonom, a u vezi sa postignutim dogovorom biće potpisan i sporazum.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Slične vesti

POTREBNI RADNICI

Preduzeću Složna braća iz Nove Varoši potrebna tri vozača C kategorije. Stalni radni odnos, plata po dogovoru. Kontakt telefon: 065 6094667 Zoran

Pročitaj više
Sport
Politika
Društvo