,

Osmi sabor „Svete Trojice“ Pridvorica

Povodom praznika Svete Trojice, u utorak 25.juna 2024. godine održaće se osmi sabor „Svete Trojice“ u Pridvorici. Organizatori manifestacije su: Dom kulture Ivanjica, izvorna pevačka grupa „Klekovički žubor“ Pridvorica, Mesna zajednica Pridvorica i Udruženje izvornih pevačkih grupa „Stari Vlah“ Ivanjica, pod pokroviteljstvom opštine Ivanjica. U kulturno-umetničkom programu učestvuju izvorne pevačke grupe, instrumentalisti, zdravičari i humoristi. Prijem grupa od 12 do 13 časova, u 13:30 defile učesnika sabora do manastira Preobraženja Gospodnjeg i početak kulturno-umetničkog programa u 14:30 časova . Dobrodošli u Pridvoricu na manifestaciju „Svete Trojice“, u utorak 25.juna na treće Trojice!

Један одговор

 1. Zašto se građani maltretiraju?
  Igiju je upravo stigla žalba Ranka M. iz Ivanjice i on nas je zamolio da ovo objavimo od reči do reči.Što IGI prihvata kao moralnu odgovornost prema građaninu koji je ponižen do dna.
  Građanin piše – ovako poniženje nism nikad doživeo a evo u ovim poznim godinama upravo doživljavam i niko ne obraća pažnu na odnos službenika prema licima treće dobi.
  Prošle sedmice vraćam se iz doma zdravlja i svratim u komunalno da platim račune za vodu.
  Ulazim u dvorište kad ispred par slušbenika priča i puši. Ja prođem uđem u kancelariju a na šalteru niko. Izađem i pitam ko ovde radi a jedna predpostavljm radnica reče – sada je doručak i puš – pauza, pa da dođem kasnije. Ja onako znojav malaksao rekoh – dobro doći ću kasnije. Izađoh neplaćenog račune i odoh u stan da malo prilegnem je počeh da drhtim.
  I sad razišljam – ceo radni vek sam proveo u administraciji, ali naš direktor xxxx je jedno uvek govorio – kad je građanin ušao da izmiri svoje obaveze on ne sme da se vrati kući neobavljenog posla, jer mi upravo živomo od njihovog dinara,
  E sad ja u ovim poznim godinama zaljučujem, da je ovakav sistem i administrativnog upravljanja neodrživo na duge staze.
  I zaključih da običan čovek gubi sva građanska prava i elementarna načela moralnih ideala i biva podanik bahatog i nakaradnog sistema .

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Slične vesti

POTREBNI RADNICI

Preduzeću Složna braća iz Nove Varoši potrebna tri vozača C kategorije. Stalni radni odnos, plata po dogovoru. Kontakt telefon: 065 6094667 Zoran

Pročitaj više
Sport
Politika
Društvo