,

Okupljanje Generacije 1965 u Ivanjici: Vreme za ponavljanje(VIDEO)

U srcu Ivanjice, 16. juna 2024. godine, održano je okupljanje generacije 1965. godine, okupljajući školske drugove iz perioda srednjeg usmerenog obrazovanja. Ova generacija, poznata po specifičnom sistemu obrazovanja gde se razredi menjaju svake godine, suočava se sa izazovom okupljanja svih članova zbog raznovrsnosti obrazovnih profila – od mašinaca, tekstilaca do stolara. Ipak, uz zajednički trud i želju za ponovnim susretom, dovoljan broj bivših učenika se okupio da bi događaj bio nezaboravan.

Vili Vend i restoran „Dobar Pogled“ bili su na visini zadatka, pružajući savršeno okruženje za ovaj značajan događaj. Većina školskih drugova doputovala je iz raznih delova sveta, pokazujući koliko su im važna ovakva okupljanja i veze koje su formirane pre mnogo godina. Veselje je trajalo do kasno u noć, ispunjeno smehom, sećanjima i pričama iz školskih dana.

Jednoglasni stav svih prisutnih bio je da se ovakva okupljanja moraju nastaviti. Nostalgični trenutci i obnavljanje starih prijateljstava dokazali su da, bez obzira na vreme i udaljenost, veze iz školskih dana ostaju snažne i neprolazne. Okupljanje generacije 1965. godine nije samo događaj, već tradicija koju treba nastaviti i negovati.

„Ovakvi susreti podsećaju nas na važnost prijateljstva i zajedništva,“ rekao je jedan od prisutnih. „Bez obzira gde nas je život odveo, ovde smo svi ponovo zajedno, kao da se vreme nije pomerilo.“

Ovo okupljanje, kao i mnogi prethodni, pokazalo je da školski dani, iako daleko iza nas, ostaju svetla tačka u životima svih nas. Neka buduća okupljanja budu još veća, sa još više prisutnih, nastavljajući tradiciju i čuvajući uspomene na prošla vremena.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Slične vesti

POTREBNI RADNICI

Preduzeću Složna braća iz Nove Varoši potrebna tri vozača C kategorije. Stalni radni odnos, plata po dogovoru. Kontakt telefon: 065 6094667 Zoran

Pročitaj više
Sport
Politika
Društvo