,

Tehnička škola Ivanjica podelila diplome i priznanja za učenike završne godine(VIDEO)

Danas je u Tehničkoj školi Ivanjica održana svečana dodela diploma i priznanja za učenike završne godine. U svečanoj atmosferi, razredne starešine i direktorka škole, Mirjana Nenadić, uručili su nagrade i diplome najboljim maturantima, priznajući njihov trud i postignuća tokom školovanja.

Najveća čast, titula đaka generacije, ove godine pripala je Sari Vidić. Sara je tokom svog školovanja pokazala izuzetne rezultate, posvećenost učenju i vanškolskim aktivnostima, te je zasluženo ponela ovu prestižnu titulu. Njen uspeh je rezultat kontinuiranog rada, podrške nastavnog osoblja i njene porodice.

Direktorka Mirjana Nenadić u svom obraćanju istakla je važnost obrazovanja i čestitala svim maturantima na postignutim rezultatima, poželeći im uspeh u daljem školovanju i karijeri. Posebno je pohvalila Sari Vidić na izuzetnim postignućima, naglašavajući da je ona primer vrednosti i kvaliteta koje Tehnička škola Ivanjica neguje.

„Ponosni smo na sve naše učenike koji su danas dobili diplome i priznanja. Njihov uspeh je i naš uspeh, jer pokazuje da smo im pružili kvalitetno obrazovanje i podršku koju zaslužuju. Sari posebno čestitam, jer je njena posvećenost i radost učenja inspiracija za sve nas“, izjavila je direktorka Nenadić.

Svečanost je protekla u prijatnoj atmosferi, uz prisustvo nastavnog osoblja, koji su ponosno pratili svoje maturante. Tehnička škola Ivanjica nastavlja sa tradicijom pružanja kvalitetnog obrazovanja i podrške svojim učenicima, pripremajući ih za buduće izazove i uspehe.

Maturantima želimo puno sreće i uspeha u budućim poduhvatima, a Tehničkoj školi Ivanjica čestitamo na još jednoj uspešnoj generaciji!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Slične vesti

POTREBNI RADNICI

Preduzeću Složna braća iz Nove Varoši potrebna tri vozača C kategorije. Stalni radni odnos, plata po dogovoru. Kontakt telefon: 065 6094667 Zoran

Pročitaj više
Sport
Politika
Društvo