,

Besplatna digitalizacija Ivanjice

U okviru projekta GIGA Srbija, kojim ćemo do kraja godine digitalizovati sve gradove u kojima pružamo usluge, započeli smo i proces digitalizacije Ivanjice.

Nakon završenog procesa digitalizacije, Ivanjica će postati novi SBB GIGA grad. To za Vas znači veću stabilnost servisa, duplo veće brzine interneta u EON paketima i pristup zvanično najbržoj i najbolje ocenjenoj internet mreži u zemlji, kao i vrhunski kvalitet SBB digitalne televizije na do tri TV uređaja u kući bez dodatnih troškova ili povećanja pretplate.

Naše kolege će Vas obavestiti o dogovoru termina za povezivanje opreme.

Šta još donosi besplatna digitalizacija?

U GIGA gradovima brzine interneta automatski povećavamo nakon završenog procesa digitalizacije – u EON Light paketu sa 75 na 200, u EON Full paketu sa 150 na 300, a u EON Premium paketu sa 300 na 600 megabita po sekundi. U EON Premium paketu uz Giga dodatak, moći ćete da uživate u brzinama interneta do 1 Gbps!

Ukoliko još uvek niste, izaberite neki od EON paketa po super akciji jer Vam pružaju napredno iskustvo personalizovane televizije, EON Kids profil, gledanje TV sadržaja do 7 dana unazad na svim kanalima, započinjanje gledanja sadržaja na jednom, a nastavak na drugom uređaju- televizoru, mobilnom telefonu, tabletu ili računaru, Video klub sa preko 23.000 atraktivnih naslova, najbrži internet drugi put zaredom prema istraživanju kompanije Ookla1 i telefoniju.

Nastavljamo da širimo našu GIGA mrežu, digitalizujemo sve gradove u kojima pružamo usluge i stvaramo GIGA Srbiju, kako bismo svim SBB korisnicma omogućili vrhunsku inovativnu uslugu zabave, informacija i komunikacija.

Za sve informacije u vezi sa našim uslugama stojimo vam na raspolaganju, posetite nas u našem prodajnom mestu – Miće Matovića 26 ili putem Kontakt centra na 19900, kao i društvenih mreža.

Vaš SBB

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Slične vesti

Slušaj radio
Sport
Politika
Društvo