,

Saopštenje SNS IVANJICA

Opštinski odbor Srpske napredne stranke Ivanjica najstrašnije osuđuje današnje pretnje ubistvom upućene predsedniku Aleksandru Vučiću. Najgore od svega, lažne patriote upućuju pretnje na dan koji je najvažniji za našu državu, kada Srbija obeležava svoj dan državnosti.
Lažne patriote su ponovo dokazale da im je jedini cilj nanošenje štete Srbiji, da su apsolutno nezainteresovani za Kosovo i Metohiju i za srpski narod. Pokušavaju da izazovu nestabilnost i nemire u vreme kada su pritisci na Srbiju nikada veći i to sa svih strana. Svojim ponašanjem samo brukaju i sramote Srbiju u očima sveta. Svojim uličarskim ponašanjem, pokazuju da bi želeli silom da se domognu vlasti. Svi oni koji su pretili ubistvom, nosili oružje i želeli da izazovu nemire, treba da budu izvedeni pred lice pravde.
Srbija se zbog ovakvih nemilih događaja neće predati, već će nastaviti da se bori za svoje interese, da se brani i da se razvija na čelu sa predsednikom Aleksandrom Vučićem. Živela Srbija!

One Response

 1. „Nije srpski ćutati“
  UZROK I POSLEDICE bivaju sve jasnije
  Većina našeg naroda je izgubila sve parametre realnoati !
  Uzrok ovakvom stanju je nekontrolisano rušenje brozovog sistema, koji je besomučno uništen, od socijalnih do kulturnih obrazaca zamenjen rigidnim nacionalizmom. Zato su posledice dijalektičkog istorijskog toka nužno rezultirale katastrofom. Od ekonomskog, demografskog do migracionog gubitka. Što je posledično dovelo do sloma realnog narodnog životnog bića i prekinulo racionalan razvoj društva.
  Istorijska činjenica je da države koje nemju jasnu ideologiju završavaju u haosu.
  Upitajte se zašto u Srbiji ima 1400000 apstinenata i to isključivo Srba. Albanci, Bošnjaci, Muslimani. Mađari na izbore izlaze redovno i glasaju svoju ideju.
  Kod nas Srba 1400000 građana je sve izgubilo od radnog mesta do nade u bolje sutra.
  I šta onda možemo da očekujemo od sutrašnjice?

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Slične vesti

Sport
Politika
Društvo