Obaveštenje o prekidu isporuke električne energije

Zbog redovne godišnje revizije ts 35/10 kV Ivanjica dana
12.03.2023. u vremenu od 08:00 do 14:00 časova bez el. energije biće:

Gradsko područje od Grafičara do Ivanjičanke

Od Marine Reke do
Vidika

Sveštica

Luke

Osonica

Bele Njive

Deo Crnjeva do Vidika.

Apelujemo da se u navedenom vremenu što veći broj uređaja
isključi sa napajanja a nakon dolaska električne energije izvrši
njihovo ponovno uključenje.

Molimo za strpljenje i razumevanje, jer su u pitanju
neophodni radovi.

4 odgovora

 1. Podrška lokalnim samoupravama u Srbiji u procesu evropskih integracija
  U taku je projektovanje plana razvoja Ivanjice 2023-2030
  Lokalna samouprava treba prema zakonu da pozove građane da učestvuju u izradi tog Plana razvoja grada.
  Održivi razvoj se zasniva na sadejstvu ekonomskog, socijalnog i ekološkog aspekta, te je ostvarenje tih ciljeva održivog razvoja uzajamno povezano i na lokalnom nivou podrazumeva partnerstvo lokalne samouprave i građana.
  IGI – Moja vizija grada u kojem bih želeo da živim 2030. godine
  U Srbiji je toku je proces izrade planova razvoja lokalnih samuprava. Uključite se i vi!
  Ovaj upitnik je sačinjen u cilju prikupljanja ideja i predloga za implementaciju vaših želja, koje će biti sastavni deo materijala koji će se uzeti u obzir prilikom izrade Plana razvoja Ivanjice do-2030. godine.
  Pozivamo sve stanovnika ovog grada ili sela razmislite i predložita šta nam treba da bi grad bio ekonomski bogatiji, funkcionalniji i udobniji za život.
  Slobodno pišite kakva je atmosfera u gradu i ostalim naseljima, šta vidite, čujete, osećate !

 2. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić započinje formiranje Narodnog pokreta za državu i u narednom periodu.
  Vučić će, kako je rečeno, zatražiti podršku naroda za odbranu Srbije i od subote, 11. marta, započeće razgovore sa stanovništvom na jugu Srbije, najverovatnije u Vranju, prenosi Tanjug.
  Kako su mediji ranije pisalaiu srpskim političkim krugovima se već neko vreme spekuliše da će Aleksandar Vučić ne samo otići sa čela Srpske napredne stranke, već će i formirati novu političku partiju ili pokret.
  Hvala Bogu i IGI-ju će da svane

 3. Vučićev Narodni pokret za državu: Da je stvar urgementa i da mu je dodatna podrška preko potrebna pokazuje i što će kampanju započeti već u subotu, 11. marta, kada će „razgovarati“ sa građanima u Vranju.Predsednik Srbije ovako ispunjava svoje obećanje dato u septembru prošle godine da će u narednih šest meseci početi stvaranje „velikog državotvornog i nacionalnog pokreta za opstanak i napredak Srbije“.Kako bi ojačao svoju bazu i konsolidovao podršku javnosti svojoj vlasti, SNS je potpuno odvojen od naroda u Ivanjici i gubi podršku i popularnost, što zbogloše vladavine lokalne strukture. Ova nobva ideja je kreiranje širokog pokreta koji okuplja različite društvene grupe, od sindikata, intelektualaca pruvrednika do omladinskih organizacija. Pokret nije vezan ni za partiju ni za ideologiju, već služio promovisanju ideja boljeg I lepšeg života u Ivanjice, koji će raditi na rešavanju problema „običnih ljudi i promovisanju njihovih interesa“.

 4. Posle deset godina rada SNS nešto se mora menjati jer, u protivnom, postavlja se pitanje kakva će biti politička stabilnost Srbije u vremenu koje dolazi. Novi pokret je svakako iskorak ka toj stabilnosti. Šta sve to podrazumeva i kakvi će, u kontekstu svih pritisaka, potezi biti povlačeni, ostaje da se vidi. Mora se na izvestan način aktivirati narod. Bez aktivne podrške stanovništva ne može jedan čovek ili jedna partija da radi, a da ostali gledaju, ćute i čekaju da nešto padne s neba

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Slične vesti

Sport
Politika
Društvo