,

Sindikat prosvetnih radnika opštine Ivanjica poziva građane da minutom ćutanja i paljenjem sveća odaju počast tragično postradalim učenicima

Povodom jučerasnjeg nemilog dogadaja koji je bolno odjeknuo i duboko potresao celu našu zemlju, Sindikat prosvetnih radnika opštine Ivanjica vas poziva da danas u 19h na trgu ispred Doma kulture simboličnim paljenjem sveća i minutom ćutanja odamo poslednji pozdrav našim tragično  postradalim učenicima  i radniku obezedjenja uz opomenu I molbu da se nikada ne ponovi.

Jedan odgovor

  1. UZROK I POSLEDICA – Iz bolesnog društva kreće nasilje.
    Rijaliti šou je program gde imate nasilje, tu je bitno biti nasilan i bezobziran. Tu se stvaraju modeli ponašanja, onda to vidite na stadionu, pa i u skupštini, i onda stičete utisak da je nasilje jedan legalan oblik ponašanja i nešto što donosi korist. Rijaliti nagrađuje one koji su nasilni i problematični.Ne sme se dopustiti da deca gledaju nasilne scene.Toga svega ima na televiziji, igricama. Kod današnje dece je empatija nestala.Umesto da se iskorenjuje kultura nasilja i agresije, ona se podstiče.Čak je i socijalno poželjna.Ovo je bezobzirno stanje nacije gde će ovaj problrm tek da eskalira.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Slične vesti

Sport
Politika
Društvo