,

SAOPŠTENJE ZA JAVNOST INFORMATIVNA SLUŽBA SNS IVANJICA

Opštinski odbor Srpske napredne stranke Ivanjica najstrašnije osuđuje sramno ponašanje opozicije, kao i njihove pokušaje ometanja rada Skupštine!

Danas su građani Srbije još jednom imali priliku da vide da opozicione lidere ne zanima ništa što je u interesu građana, već su došli namenski da remete rad u skupštini što je za svaku osudu. Ponovo pokazuju kako nemaju ni malo stida ni srama! Oni nam iznova pokazuju da su protiv napretka Srbije, kao i boljeg životnog standarda, inače ne bi sprečavali da dođe do povećanja plata i penzija građanima Srbije, kao ni isplatu u iznosu od 10000 dinara jednokratne pomoći deci do 16 godina za koju se prijavilo skoro milion porodica, za podizanje subvencije poljoprivrednicima, za povećavanje budžeta za lečenje bolesne dece, za izgradnju brze pruge i saobraćajnice. Opozicija nije i neće uspeti da blokira državu!

Srbija je država kojoj su interesi građana na prvom mestu i koja nikada neće dozvoliti opoziciji da nastavi da pravi cirkus u instituciji kao što je Narodna skupština.

Živela Srbija

One Response

 1. Opštinski odbor SNS Ivanjice zaključuje Srbija je država kojoj su interesi građana na prvom mestu i koja nikada neće dozvoliti opoziciji da nastavi da pravi cirkus u instituciji kao što je Narodna skupština.
  IGI savetuje:
  „Gospodo ostavite se vi sofizama i republičkoh odnosno državnih problema. To građane Ivanjice malje više ne zanima jer ne mogu da utuču na tu visoku politiku.
  Okrenite se vi našim lokalnim problemima kojih je mnogo, a građani ovde ne mogu da utuču na rešavanje svakodnevnih problema od kojih im zavisi svakodnevni život.“
  Evo trenutnih problema koje niko ne otklanja – Zašto niko ne dođe pred most koji niko ne pipa a rok završetka probijen. Daca krenula u školu pa na kamenom mostu haos.
  Građani i turisti sa anemije dolaze kritikuju i krste se da nikoga odgovornog ti nema.
  To vi građanima objasnite, jer je cela Ivanjica blokirana. Daj bože da se ne desi neki veći udes.
  Kod solitera rupčaga šiklja voda i sve kvasi visokonapinske kablove gde može doći do kratkog spoja pa neko da nastrada od strujnog udara kao onaj u Obrenovcu.
  Napravite vi jednu otvorenu anketu pa upitajte naše građane šta oni misle o ovoj aktuelnoj vlasti.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Slične vesti

Sport
Politika
Društvo