,

POSETA MINISTRA PRIVREDE IVANJICI(VIDEO)

Ivanjičku opštinu posetio je ministar privrede Slobodan Cvetković. Cvetković je održao radne sastanke sa predstavnicima lokalne samouprave gde su mu predočeni problemi od strane predsednika opštine Momčila Mitrovića koji se nada da će ova poseta ipak imati pozitivan ishod. Ministar Cvetković je obišao proizvodnju u firmi Matis u društvu vlasnika firme Matis Dragomira Lazovića i izrazio je zadovoljstvo što je upravo na mestu gde proizvodnja živi, sa Lazovićevim timom iz firme je održan sastanak na temu privrede. Posle firme Matis, ministar je u društvu saradnika obišao i firmu Konstantin teks koja je poznata na srpskom i svetskom tržištu. Slobodan Cvetković kaže da će resorno ministartvo učiniti sve sa svoje strane da pomogne privredi. U dosadašnjem sazivu republičkog parlamenta Dragovan Milinković je skretao pažnju na probleme u gradu na Moravici, to će činiti i u budućem sazivu. Posle radnih sastanaka upriličen je još jedan i to sa ivanjičkim privrednicima koji će formirati svoj klub i odrediti pravce daljeg delovanja tog kluba.

Један одговор

  1. Doba beznačajnosti prešlo je prag demokratije. Nastipa vreme novog varvarizma beznačajnosti, ili odsustvo smisla, je neočekivano iznenađenje za one koji imaju sreću da to prepoznaju. Mnogi možda još ne prepoznaju tu realnost.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Slične vesti

POTREBNI RADNICI

Preduzeću Složna braća iz Nove Varoši potrebna tri vozača C kategorije. Stalni radni odnos, plata po dogovoru. Kontakt telefon: 065 6094667 Zoran

Pročitaj više
Sport
Politika
Društvo