,

Član Predsedništva SNS-a Vladimir Djukanović posetio Ivanjicu (VIDEO)

Član Predsedništva Srpske napredne stranke (SNS) Vladimir Đukanović posetio Ivanjicu u sklopu predizborne kampanje. On je naglasio da je za dalji razvoj Srbije od suštinskog značaja da birači podrže listu Aleksandar Vučić – „Srbija ne sme da stane“ i da izađu u što većem broju na izbore.

Ova izjava ukazuje na podršku Đukanovića lideru SNS-a Aleksandru Vučiću i njegovoj listi, naglašavajući važnost mobilizacije birača kako bi se ostvario nastavak razvoja zemlje. Predizborne posete političkih lidera često se koriste kako bi se direktno komunicalo s lokalnim zajednicama i podstakla podrška njihovim političkim ciljevima.

Jedan odgovor

 1. Politički život Ivanjice odvija se u gradskim budžacima sa u grupisama, bez građana . Evo idu izbori a javnih obraćanja stranačkih lidera građanima nema. A nekad su trgovi bili puni građana i do 5000 ljudi. Kada su govorili Sloba, Vuk, Šešelj, Đinđić. Sad se upitajte gde se izgubi ta ogromna narodna energija?
  A danas? Takav pristip političara zabrinjava razumne ljude. Ovde je zadnjih 20 godine duhovna i intelektualna vertikala građaneke svesti u korenu ugušena. Počev od školstva do kulture!
  Politički aktivisti telale da je ovo vreme demokratije i i sve bam je dozvoljeno?!
  Ne gospodo, ovo je vreme izuzetne zabrinutosti i imanentnog straha jer je došlo da blokade kolektivna svesti naše zajednice.Ovo nije vreme demokratije, građani su želeli da Vladu priupitaju neke stvari, ali avaj, to im nije dopušteno iako je Vlada to obećao. Javna i medijska cenzura je ovde u punom izražaju. E tako to danas rade lokalni politikanti? Okupe neke anonimuse i neformalne interesne grupe u stranačkim prostorijama vode politički divan.
  Kao nekada Ivanjički Centralni Komite SKJ.
  Tako se u Srbiji nikad nije vodila politika još od Karađorđa. Danas se sve dešava daleko od otvorene medijske pozornice. Dok je u javnosti veoma živa politička filosofija kafanskog malograđanskog nadgornjavanja.
  Javni diskurs pohvale i kritike ovde je zabranjen. To očito nije dobro jer se ukida građaninu javna reč. Medijski kordinatori misle da ovako čine ljudima dobro. Ne, nasuprot građani samo još više ćute. A to mnogo govori.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Slične vesti

Sport
Politika
Društvo