,

Jakovljević: Doplatiti malinu 100 dinara po kilu(VIDEO)

Milovan Jakovljević  kandidat za Narodnog poslanika u Skupštni Srbije bio je gost u našem studiju. On se založio da se rod maline iz ove godine subvencioniše sa 100 dinara po kilu kako bi garđani uspeli da se makar malo oporave od teške situacije sa cenom jagoadstog voća. Sa opštinskom vlasću nema nikakvu saradnju. Pokerto sam inicijative ali vlast opštinska nije imala sluha. Mi imamo poljoprivredu koja može da harni 70 miliona ljudi a perdsednik nudi parizer.

Jedan odgovor

  1. Politika nije – kako se obično misli – samo aktivnost u kojoj se različita mišljenja sukobljavaju a akteri svađaju. To nije suština politike, već samo njeno ružno lice.
    Suština politike je mogućnost da se kroz polemike dođe do kompromisa, koji će biti najbolje rešenje za većinu onih kojih se političke odluke tiču.
    Aktivizam naših građana u institucijama nije na zavidnom nivou. U istraživanju javnog mnjenja iz jula ove godine većina ispitanika je izjavilo da su nezainteresovani, jer se vlatodržci ne osvrću na vapaje građana o radu lokalne vlasti. To je izuzetno zabrinjavajuće za ovaj grad. Mali broj je onih koji glasno razmišljaju i govori o izrazitoj pasivnosti građana.

    *Gost je pozitivan aktivista ali to je malo za neku optimističniju promenu stanja u ovom
    gradu.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Slične vesti

Sport
Politika
Društvo