,

Ivanjica u Prazničnom Sjaju: Rekordan broj turista tokom Novogodišnjih praznika(VIDEO)

Uoči poslednje nedelje godine, Ivanjica se svetli prazničnim sjajem, a turistička destinacija beleži rekordan broj posetilaca tokom novogodišnjih praznika. Direktorka Turističke Organizacije Ivanjica, Janko Grbić, iznosi podatke koji svedoče o uspešnoj sezoni i sve većem interesovanju za ovu prelepu destinaciju.

„Raduje nas što primećujemo povećan broj turista u Ivanjici u odnosu na prethodnu godinu u istom periodu. Ljudi žele doživeti prazničnu atmosferu u mirnom ruralnom okruženju, a Ivanjica pruža upravo tu jedinstvenu kombinaciju,“ izjavio je Grbić.

Ugostiteljski objekti, ali i ruralna područja Ivanjice, beleže popunjenost kreveta tokom ovog perioda, a zadovoljni turisti svakodnevno dele svoje pozitivno iskustvo sa zajednicom.

Ovaj uspeh može se pripisati i aktivnostima Turističke Organizacije Ivanjica, koja kontinuirano radi na promociji destinacije, unapređenju turističke infrastrukture i organizaciji raznovrsnih događanja.

Janko Grbić ističe: „Trudimo se da svake godine ponudimo nešto novo i zanimljivo našim posetiocima. Ove godine smo posebno fokusirani na razvoj ruralnog turizma, a rezultati govore sami za sebe.“

Ova vest donosi optimizam lokalnom stanovništvu i poslovnim subjektima, dok Ivanjica nastavlja privlačiti pažnju kao autentična destinacija za odmor tokom praznične sezone.

Sve u svemu, Ivanjica se ističe kao turistički dragulj koji privlači posetioce svojom prirodnom lepotom, gostoljubivošću i prazničnom atmosferom. U nadi da će ovaj pozitivan trend nastaviti i u budućnosti, Ivanjica poziva sve ljubitelje prirode i autentičnih doživljaja da je posete i otkriju sve čari koje pruža.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Slične vesti

Sport
Politika
Društvo