,

BOMBA IZ IVANJICE NA MALOM KALEMEGDANU: Dabl-dabl MAŠINA stiže u Zvezdu?

Košarkaška sezona je daleko od gotove, ali na Malom Kalemegdanu se već spremaju za narednu.

Crvena zvezda polako je krenula u planiranje pojačanja za narednu sezonu, a jedno od njih mogao bi da bude jedan od najboljih košarkaša Mege, Uroš Plavšić.

Plavšić ove sezone u ABA ligi prosečno beleži 16 i 7.4 skokova po utakmici. Šest puta je u ABA ligi imao dabl-dabl učinak, a još nekoliko puta je bio veoma blizu njega.

Ovo mu je tek prva sezona u ABA ligi, pošto je pre dolaska u Megu studirao na koledžima Arizona stejt i Tenesi u Sjedinjenim Američkim Državama.

Jedan odgovor

 1. Ovako se vole svoj grad i reka: Pribojci zavrnuli rukave i od smeća očistili priobalje Lima
  Oko pedesetak građana Priboja u nedelju priključilo se kampanji „Zavrni rukave“, te su sa rukavicama i kesama očistili obalu Lima od smeća.
  Milica Mališić, vođa akcije, kaže – Zadovoljna sam odzivom. Možda nam baš vreme ne ide na ruku ali zanemarićemo to jer je u prirodi uvek lepo. Imamo dosta mališana što je super, jer od malih nogu mogu da se uče nekim pozitivnim primerima. Ekipa nam je super, priključili su nam se radnici Komunalnog preduzeća, planinari, prosvetni radnici. Samo je važno, za početak, uključiti se i razvijati svest o problemima u ekologiji.
  MOŽEMO LI MI IVANJIČANI OVAKO? -MA JOK!
  Korito Moravice posta deponije za gume, šporete, plastiku, granje, kanalizacione odvode.
  Taksativno oko 180 slivnika /odvoda/ kanalizacija bez filtera je spušteno u korito reke Moravice, nekadašnje -SUZE EVROPE-
  Evropo oprosti nam 🙁
  Mi smo još 1972 godune u Barseloni proglašrni -parkom prirode i rezervatom biosfere.
  Sve smo uradili po naški – Samo još malo da Goliju očistimo od šume, pa da nam Golija stvarno blista onako gola kao što naši preci naslutiše 🙂

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Slične vesti

Sport
Politika
Društvo