,

Predata lista „Aleksanadr Vučić Ivanjica sutra“(VIDEO)

Večeras oko 22 sata koalicija SNS,SPS,SRS,ZS,PUPS, uz prisustvo odborničkih kandidata predala je listu za predstojeće lokalne izbore koji će se održati 2. juna 2024. godineu Ivanjici. Ivan Mojsilović prvi na listi obratio se novinarima rečima „Ovu listu čine kandidati vredni i pošteni ljudi koji su uspešni u svom poslu u svom mestu u kom žive. U narednim danima krenućemo u kampanju a o svim detaljima naše kampanje bićete blagovremeno obavešteni“.

5 odgovora

 1. Ove dede su već pokazale da nista ne znaju ovi ispod 50 nesto mogu i da promene. Podrska mladjim kandidatima koji mogu, samo ako hoće!

 2. Profili lokalnih političara vrlo su zanimljivi, pre svega zbog mišljenja da su ovde svi zadovoljni,
  ne samo zbog činjenice da se poneko od funkcionera usudio da se uhvati u koštac sa novim tehnologijama, nego još više zbog mišljenja da je ovde sve dozvoljeno, da biračke kazne nema, i da se dubina sopstvene ličnosti i pripadajuće gluposti, može pokazati svima bez ikakvih javnih ili bilo kakvih drugih konsekvenci.
  Još bismo želele da se vratimo na tezu da se u urbanim identitetima persona realno i zamišljeno, materijalno i imaginarno, stapaju; jer, „postojanje gradova i njihova moć da deluju počiva u načinu na koji se oni zamišljaju i oživljavaju“ . Gradove nije moguće doživeti ogoljene, bez njihove simboličke pokrivke; grad „sam po sebi“ i nije grad nego puka agregacija
  sublimiranih promašaja. Njegov identitet, iako i sam fluidan i neprestano u redefinisanju i reinterpretaciji, sačinjava njegovu, ako se tako može reći, simboličku infrastrukturu, koja ga „drži“ jednako zaslepljujuća reflekcija proistekla Vučićevim likom i delom.

  Snežana i Jeca – sociološkinja i psihološkinja

 3. Definitivno gasenje odnosno stapanje SPS,SRS sa vladajucom strankom. Sama lista vrlo diskutabilna sa pojedincima za koje se ne zna cime se bave i sta rade.

  1. Odgovor za Dejan
   Pa Dejane kako ti nije jesno, ti si bar pametan čovek 🙂
   Dejo sine, oni se bave politikom a to ti je danas najisplativiji BIZNIIS.
   Dokopaš se kazana i kutlače, tebi dosta. Sve si svoje probleme rešio za jednog mandata 🙂
   Obadva mi oka, to te uči čika Proka,

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Slične vesti

Sport
Politika
Društvo