,

Potpiši-Podrži

Ujedinjena opozicija-glasam bolju Ivanjicu (SSP, DS). sakupljaće potpise podrške za predaju odborničke liste za izbore 2.juna 2024 godine  u ponedeljak 6.05.2024. godine od 9-16 časova u Ul. Milana Mihailovića (pored Gitana).

3 odgovora

 1. Ono što brine potencijalne glasače (inače IGI oseća da u javnosti nema neke euforije) pred predstojeće lokalne izbore, Glsačka nezainteresovanost za izbore je evidentna, destimulišući problem može biti dosta neugodan jer građani mahom tvrde da za ove i ovakve izbore nisu uopšte zainteresovani. Jer niko ništa ne nudi.
  IGI primećije da ni jedna stranka ne nudi neku ideju kako će u svom vladajućem periodu da unapredi lokalnu samoupravi nekim projektom koji bi građnima bio od koristi i tako da motiviše da izađu i glasaju.NIKO ne nudi neki koristan projekat od zajednilkog interesa.
  Kao na primer da neko predloži neku lokaciju na kojoj bi se uzgradio gradcki parking i tako rastereti grad od velokog broja nepropisno parkiranja automobila.Ili neko da ponudi rešavanje problema sa psima lutalicama koji građanstvu pravi velike probleme.
  A ako sve ostane ovako onda čemu uopšte izbori!?

 2. Problem od krucijalnog pitanja jeste urusavanje kulture u nasoj zemlji, a taj problem vec dugi niz godina niko ne resava. Konkretno u nasem gradu taj problem je direktno vezan za Dom kulture koji je postao hladna grobnica pokojne Kulture i Umetnosti. Ne treba govoriti kakav znacaj za svakog pojedinca i drustvo uopste kultura i umetnost imaju. Da bismo dobacili dalje, vratimo se vrednostima koje stimulisu i podsecaju prvorazredne, a ne trecerazredne pozorisne predstave, promocije knjiga, bioskop, radionice u biblioteci, kursevi i sadrzaji koji podsticu kreativnost, individualnost, ali istovremeno i zajednistvo. I sve navedeno, potrebno je na pravi nacin reklamirati, a ne kao dosad. Da ne bi bilo kao dosad- “ Kulturo- eve me😅“

  1. Odgovor za Jelena Bogdanovic
   Bravo na odgovoru
   Ono nagore što nam se dešava je upravo gubitak duhovne i kreativne vertikale koje je srozana na populističku banalnost konzumerizma, provincijlizma i lakoće življenja bez smislenosti.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Slične vesti

Sport
Politika
Društvo