,

Srpska Napredna Stranka organizovala štand u Ivanjici: Poseta Vladimira Đukanovića

Ivanjica, 17. maj 2024. – Opštinski odbor Srpske Napredne stranke (SNS) Ivanjica danas je na vrhu glavne ulice u Ivanjici organizovao štand gde su delili propagandni materijal i razgovarali sa građanima o predstojećim izborima za lokalne odbornike koji će se održati 2. juna.

Štand je privukao značajnu pažnju prolaznika, koji su imali priliku da se informišu o programima i planovima SNS-a za naredni period, kao i da postave pitanja i iznesu svoje stavove o lokalnim problemima i mogućim rešenjima. Aktivisti SNS-a su bili tu da pruže sve potrebne informacije i odgovore na pitanja građana.

Posebno iznenađenje za prisutne bila je poseta Vladimira Đukanovića, visokog funkcionera Srpske Napredne stranke. Đukanović je srdačno razgovarao sa građanima i aktivistima na štandu, interesujući se za njihove brige i sugestije. Tom prilikom je istakao važnost lokalnih izbora i pozvao građane Ivanjice da izađu na glasanje 2. juna, naglašavajući da je svaki glas bitan za dalji razvoj opštine.

„Ovo je prilika da zajedničkim snagama učinimo Ivanjicu boljim mestom za život. Vaše mišljenje i podrška su nam izuzetno važni, jer samo zajedno možemo postići napredak,“ izjavio je Đukanović tokom razgovora sa građanima.

Na Štandu SNS-a  građani su pozvani da se informišu o planovima i ciljevima stranke, te da slobodno iznesu svoja mišljenja i sugestije.

Ovakve akcije predstavljaju deo šire kampanje Srpske Napredne stranke, koja ima za cilj direktan kontakt sa građanima i unapređenje komunikacije između birača i predstavnika stranke na lokalnom nivou.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Slične vesti

Sport
Politika
Društvo