,

Ujedinjena opozicija „Glasam za bolju Ivanjicu“ predstavila listu kandidata građanima Ivanjice

Ujedinjena opozicija „Glasam za bolju Ivanjicu“ zvanično je predstavila svoju listu kandidata za odbornike u lokalnoj skupštini za predstojeće izbore koji će se održati 2. juna 2024. godine. Na predstavljanju liste prisustvovali su Milan Zlaić, profesor u Tehničkoj školi u Ivanjici, i Marinko Luković, takođe profesor u istoj školi, koji su istakli važnost izbora i predstavili ključne tačke programa.

Predstavljanje liste i ključni ciljevi

Milan Zlaić i Marinko Luković naglasili su da je lista sastavljena od stručnih i posvećenih građana Ivanjice koji su spremni da rade za bolju budućnost opštine. Glavni ciljevi njihove kampanje uključuju poboljšanje obrazovnog sistema, unapređenje infrastrukture, podršku lokalnoj privredi i povećanje transparentnosti rada opštinskih organa.

Vrednosti i principi

„Glasam za bolju Ivanjicu“ se zalaže za vrednosti kao što su poštenje, transparentnost i odgovornost. „Naša lista okuplja ljude koji su dokazani stručnjaci u svojim oblastima i koji imaju jasnu viziju razvoja naše opštine,“ izjavio je Milan Zlaić. „Želimo da Ivanjica bude mesto gde će mladi ostajati, a ne odlaziti, i gde će se svaki građanin osećati kao deo zajednice koja brine o njemu,“ dodao je Marinko Luković.

Poziv na glasanje

Oni su pozvali građane Ivanjice da izađu na izbore i glasaju za promene koje će doneti boljitak celokupnoj zajednici. „Važno je da svi izađemo na izbore i pokažemo da želimo promene. Naša opština zaslužuje bolje, a mi smo tu da to i ostvarimo,“ poručili su.

Sastav opštinske skupštine

Podsećamo, odbornici u lokalnoj skupštini biraju se na period od četiri godine. Opštinski parlament u Ivanjici broji 37 odbornika, koji biraju opštinsku vladu i predsednika opštine. Ovi izbori su ključni za budući razvoj Ivanjice, jer će novoizabrani odbornici imati priliku da donose odluke koje će uticati na svakodnevni život građana.

Zaključak

Predstavljanje liste „Glasam za bolju Ivanjicu“ označava početak izborne kampanje koja će, kako se očekuje, doneti dinamične debate i razmatranje važnih pitanja za budućnost opštine. Građani Ivanjice imaju priliku da 2. juna biraju predstavnike koji će raditi u njihovom interesu i za bolje sutra svih nas.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Slične vesti

Sport
Politika
Društvo